Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Rammstein neden perma yedi?
dh forum biz elitiz yaş ortalamamız yüksek .d kusra bakma ama bi forumun elitliği yaş ortalamasıyla ölçülmüyor ben 8 yaşında zeki adamda gördüm 40 yaşında cahil adamda gördüm yaşla bir bağlantısı yok seninde yaşının fazla olduğunu düşünmüyorum ama sende sanırım o 40 yaşındaki cahillerdensin (da forumdaki konuyu açan elemana lafım)![]()
Technopat'ın adminlerini artık anlıyorum » Sayfa 1 - 4
evet beyler o sarı oğlanı eleştirdik onca yıl ama adam haklıymış her gelene ban çakmakla.. donanim arşivi forum diye bi sitede dolaşıyorum arada. yorforum.donanimhaber.com
Hak veriyorum, kimse kimseye laf anlatmak için bir taraflarını (eşofman) yırtmak zorunda değil. Technopat'ın bu şekilde davranmasını doğru buluyorum, Donanım Arşivi'ninde bu şekilde davranması, DA Forum platformunu ileri taşıyacaktır.
Bıraktığım bağlantı daki konu sahibinin Donanım Arşivi'ne karşı sert tavırını desteklemiyorum, yanlış anlaşılmasın.
2.'si, söyledikleri kadar kaliteli bir forumsa lütfen artık tasarımını yenileyin 98de kalmış site
Hocam biz bu lafları kullanırken kimsenin kalbini kırmaya çalışmıyoruz. Aksine daha samimim bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Şahsen ben bu kelimeleri kullanmakta her hangi bir sorun göremiyorum.Reis, kral, hacı, hoca, kanka... Bu tip kelimeleri kimseye karşı kullanamazsınız. Hele ki tanımadığınız insanlara karşı hiç kullanamazsınız.
Hocam biz bu lafları kullanırken kimsenin kalbini kırmaya çalışmıyoruz. Aksine daha samimim bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Şahsen ben bu kelimeleri kullanmakta her hangi bir sorun göremiyorum.
Şahsen biri bana kral dese hiç rahatsız olmam .dReis, kral, hacı, hoca, kanka... Bu tip kelimeleri kimseye karşı kullanamazsınız. Hele ki tanımadığınız insanlara karşı hiç kullanamazsınız.
Bir insanın bir insana hocam diye hitabında ne gibi bir art niyet olabilir veya sorun teşkil eder çözemedim bende.Hocam biz bu lafları kullanırken kimsenin kalbini kırmaya çalışmıyoruz. Aksine daha samimim bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Şahsen ben bu kelimeleri kullanmakta her hangi bir sorun göremiyorum.
Hocam bu konuda yapmanız gereken şey, imzaya yazmaktır "ben bundan hoşlanmıyorum mümkünse yapmamanızı rica ediyorum" gibi.Herkes sizin gibi düşünmez, buna ben de dahilim.