- Bütçe
- 4000
Sistemin stoğu bitti. Bitmese bile monitör çıkartılmıyordu.4899 TL MONİTÖR DAHİL EN İYİ TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI başlığı altında Youtube'da paylaştığı videodaki sistemin içinden monitörü çıkarmam mümkün müdür? Mönitörüm zaten var mönitörli fiyatı bütçemi aşıyor. Ve önerileriniz var ise lütfen yazın 4 bin TL ile alabileceğim masaüstü bilgisayar var mıdır?
Dostum hem stok bitti hemde monitörsüz ayrı satılmıyor. Belki haftaya yapacağı pc işine yarayabilir.4899 TL MONİTÖR DAHİL EN İYİ TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI başlığı altında Youtube'da paylaştığı videodaki sistemin içinden monitörü çıkarmam mümkün müdür? Mönitörüm zaten var mönitörli fiyatı bütçemi aşıyor. Ve önerileriniz var ise lütfen yazın 4 bin TL ile alabileceğim masaüstü bilgisayar var mıdır?
Teşekkür ederim bunu almayı düşünüyorumDostum hem stok bitti hemde monitörsüz ayrı satılmıyor. Belki haftaya yapacağı PC işine yarayabilir.
Bilgisayar olarak bunu önerebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Ssd yi internetten patriot burst alabilirsin.
Pollux 3AN | Game Garaj
İlerde 8gb ram daha eklerseniz güzel olur. Ama yukarda @hocam o iş öyle değil 'in attığı sistem de güzel onu da tavsiye ederim.Teşekkür ederim bunu almayı düşünüyorum![]()
ama sizinki daha makul çünkü benim attığım sistemde anakart stoğu yok .İlerde 8gb ram daha eklerseniz güzel olur. Ama yukarda @hocam o iş öyle değil 'in attığı sistem de güzel onu da tavsiye ederim.
ayneen öyle bende çok kararsız kaldım o yüzden .dama sizinki daha makul çünkü benim attığım sistemde anakart stoğu yok .
Ama klavye mouse hediyesi de var .
İkiside çok makul tam kararsız kalmalık![]()
Belki ilerde upgrade açısından Pollux 3an daha mantıklı olabilir çünkü m.2 slotu var Ram mhz desteği daha fazla oc imkanı var. Ama bunları yapmam dersen 10100f stok halde biraz daha güçlü 3100 den.ayneen öyle bende çok kararsız kaldım o yüzden .d
yine de ben söyle söyleyeyim sizeayneen öyle bende çok kararsız kaldım o yüzden .d
aslında ben 3100 alma taraftarıyım aralarında çok fazla fark yoksa onu alıcam oc işlerine girebilirim belki tanıdığım bikaç kişi bununla ilgileniyor.Belki ilerde upgrade açısından Pollux 3an daha mantıklı olabilir çünkü m.2 slotu var Ram mhz desteği daha fazla oc imkanı var. Ama bunları yapmam dersen 10100f stok halde biraz daha güçlü 3100 den.