Donanım Arvişinin Son Videosu

destroy

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
4000

4899 TL MONİTÖR DAHİL EN İYİ TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI başlığı altında Youtube'da paylaştığı videodaki sistemin içinden monitörü çıkarmam mümkün müdür? Mönitörüm zaten var mönitörli fiyatı bütçemi aşıyor. Ve önerileriniz var ise lütfen yazın 4 bin tl ile alabileceğim masaüstü bilgisayar var mıdır?​

4899 TL MONİTÖR DAHİL EN İYİ TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI başlığı altında Youtube'da paylaştığı videodaki sistemin içinden monitörü çıkarmam mümkün müdür? Mönitörüm zaten var mönitörli fiyatı bütçemi aşıyor. Ve önerileriniz var ise lütfen yazın 4 bin TL ile alabileceğim masaüstü bilgisayar var mıdır?​

Sistemin stoğu bitti. Bitmese bile monitör çıkartılmıyordu.

4899 TL MONİTÖR DAHİL EN İYİ TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI başlığı altında Youtube'da paylaştığı videodaki sistemin içinden monitörü çıkarmam mümkün müdür? Mönitörüm zaten var mönitörli fiyatı bütçemi aşıyor. Ve önerileriniz var ise lütfen yazın 4 bin TL ile alabileceğim masaüstü bilgisayar var mıdır?​

Dostum hem stok bitti hemde monitörsüz ayrı satılmıyor. Belki haftaya yapacağı pc işine yarayabilir.
Bilgisayar olarak bunu önerebilirim.
1609062421028.png

Ssd yi internetten patriot burst alabilirsin.
Pollux 3AN | Game Garaj

benimde önerim

ssd yi internetten temin edebilirsin

ayneen öyle bende çok kararsız kaldım o yüzden .d
Belki ilerde upgrade açısından Pollux 3an daha mantıklı olabilir çünkü m.2 slotu var Ram mhz desteği daha fazla oc imkanı var. Ama bunları yapmam dersen 10100f stok halde biraz daha güçlü 3100 den.

ayneen öyle bende çok kararsız kaldım o yüzden .d
yine de ben söyle söyleyeyim size
Oc potansiyeli katıldığında evet 3100 daha önde oluyor lakin 10100f hem yeni bir işlemci hem stok halde daha güçlü
eğer normal oyun kullanıcısıysanız ve oc gibi işlerle ilgilenmiyorsanız ve bu klavye mouse kampanyasını değerlendirirseniz hem kaar da oluyorsunuz hem de makul bir sistem alıyorsunuz .
Yine de indirimlerden de toplanabilir
geçen 10100f marvel oyun hediyesi ile 650 Tl ye düşmüştü .

Belki ilerde upgrade açısından Pollux 3an daha mantıklı olabilir çünkü m.2 slotu var Ram mhz desteği daha fazla oc imkanı var. Ama bunları yapmam dersen 10100f stok halde biraz daha güçlü 3100 den.
aslında ben 3100 alma taraftarıyım aralarında çok fazla fark yoksa onu alıcam oc işlerine girebilirim belki tanıdığım bikaç kişi bununla ilgileniyor.

Geri