Donanım Arvişinin Son Videosu

destroy

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
4000

4899 TL MONİTÖR DAHİL EN İYİ TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI başlığı altında Youtube'da paylaştığı videodaki sistemin içinden monitörü çıkarmam mümkün müdür? Mönitörüm zaten var mönitörli fiyatı bütçemi aşıyor. Ve önerileriniz var ise lütfen yazın 4 bin tl ile alabileceğim masaüstü bilgisayar var mıdır?​

aslında ben 3100 alma taraftarıyım aralarında çok fazla fark yoksa onu alıcam oc işlerine girebilirim belki tanıdığım bikaç kişi bununla ilgileniyor.
Oc yaparsan forumda yardımcı olurlar.

Tamamdır çok teşekkür ederim bir de güç kaynağını neye göre seçmeliyim bilgim yok güç kaynağı konusunda senin attığın sistemdeki 650w'ı neye göre seçtin mesela?
Ben seçmedim zaten 1 tane seçenek var.

Gamegaraj psu lar nasıl? Etiket mi basıyor?
Aigo psu lara etiket basıyor bu 1650s li sistemlerde sorun olacağını düşünmüyorum ama yüksek bütçeli mesela 3060 Ti lı sistemlerde kesinlikle kullanılmaması taraftarıyım. Hatta @baltazar 'ın bir rehberi vardı aigo psu lar hakkında.

Aigo psu lara etiket basıyor bu 1650s li sistemlerde sorun olacağını düşünmüyorum ama yüksek bütçeli mesela 3060 TL lı sistemlerde kesinlikle kullanılmaması taraftarıyım. Hatta @baltazar 'ın bir rehberi vardı aigo psu lar hakkında.
Öğrenmiş oldum, teşekkürler.

Aigo psu lara etiket basıyor bu 1650s li sistemlerde sorun olacağını düşünmüyorum ama yüksek bütçeli mesela 3060 TL lı sistemlerde kesinlikle kullanılmaması taraftarıyım. Hatta @baltazar 'ın bir rehberi vardı aigo psu lar hakkında.
Sen atsana linki .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri