- Bütçe
- 4000
Oc yaparsan forumda yardımcı olurlar.aslında ben 3100 alma taraftarıyım aralarında çok fazla fark yoksa onu alıcam oc işlerine girebilirim belki tanıdığım bikaç kişi bununla ilgileniyor.
Tamamdır çok teşekkür ederim bir de güç kaynağını neye göre seçmeliyim bilgim yok güç kaynağı konusunda senin attığın sistemdeki 650w'ı neye göre seçtin mesela?Oc yaparsan forumda yardımcı olurlar.
Ben seçmedim zaten 1 tane seçenek var.Tamamdır çok teşekkür ederim bir de güç kaynağını neye göre seçmeliyim bilgim yok güç kaynağı konusunda senin attığın sistemdeki 650w'ı neye göre seçtin mesela?
Haa tamamBen seçmedim zaten 1 tane seçenek var.
Soruna cevap olan mesajı çözüm olarak raporlayabilirsin.Haa tamamteşekkürler
Aigo psu lara etiket basıyor bu 1650s li sistemlerde sorun olacağını düşünmüyorum ama yüksek bütçeli mesela 3060 Ti lı sistemlerde kesinlikle kullanılmaması taraftarıyım. Hatta @baltazar 'ın bir rehberi vardı aigo psu lar hakkında.Gamegaraj psu lar nasıl? Etiket mi basıyor?
Öğrenmiş oldum, teşekkürler.Aigo psu lara etiket basıyor bu 1650s li sistemlerde sorun olacağını düşünmüyorum ama yüksek bütçeli mesela 3060 TL lı sistemlerde kesinlikle kullanılmaması taraftarıyım. Hatta @baltazar 'ın bir rehberi vardı aigo psu lar hakkında.
Sen atsana linki .dAigo psu lara etiket basıyor bu 1650s li sistemlerde sorun olacağını düşünmüyorum ama yüksek bütçeli mesela 3060 TL lı sistemlerde kesinlikle kullanılmaması taraftarıyım. Hatta @baltazar 'ın bir rehberi vardı aigo psu lar hakkında.
Blog ismini aklımda tutamıyorum.Sen atsana linki .d
https://donanimkilavuzumm.blogspot.com/2020/12/gamegaraj-aigo-psu-nasl-alnabilir-mi.html?m=1 (google a yazarsan çıkıyor haftadan açığı psu alinir mi diye)Blog ismini aklımda tutamıyorum.
Post automatically merged:
Gamegaraj AİGO PSU Nasıl? Alınabilir Mi? (donanimkilavuzumm.blogspot.com)