Donanım Haber'in yetişkin içerik paylaşması

Uygunsuz davranış
Senin ben yetişkin içerik anlayışına tüküreyim asgkposakgkasgkposagkpogas bahsettiği içeriğin alakası bile yok asgkpoasggakpasg cachede kalmış veri için hala angut angut donanım arşivine yazıyor

Senin ben yetişkin içerik anlayışına tüküreyim asgkposakgkasgkposagkpogas bahsettiği içeriğin alakası bile yok asgkpoasggakpasg cachede kalmış veri için hala angut angut donanım arşivine yazıyor
Olay ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yarım saattir insan kaynak fln koyar bişey dicem şimdi cezalı yazcak sonra üstümde diye yazmıyorum

Cache bellekte saçma bir amazon ürününün yorum fotosu kalmış bu dingilde onu yetişkin içerik diye paylaşıyor ne çıplaklık ne NSFW var asgokkasgkpogas adamın birisi bikini giymiş hepsi bu

Bikini değilmiş pardon kadın kiloduymuş

Üzüldüm link varmı
al napcaksan asglasgglsala nasıl yetişkin içeriği ama hiçbir satış platformunda kilot satmıyorlar zaten ASFFASFASAFS

Cache bellekte saçma bir amazon ürününün yorum fotosu kalmış bu dingilde onu yetişkin içerik diye paylaşıyor ne çıplaklık ne NSFW var asgokkasgkpogas adamın birisi bikini giymiş hepsi bu

https://m.media-amazon.com/images/I...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber al napcaksan asglasgglsala nasıl yetişkin içeriği ama hiçbir satış platformunda kilot satmıyorlar zaten ASFFASFASAFS
dsadsasaddsa sda: sda:D

https://m.media-amazon.com/images/I...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber al napcaksan asglasgglsala nasıl yetişkin içeriği ama hiçbir satış platformunda kilot satmıyorlar zaten ASFFASFASAFS
Yav bunu görmez olaydım midem bulandı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,686
Üyeler
192,466
Son üye
iQeroth
Geri