Neler Yeni

Çözüldü✓ Donanım Uyumluluğu ?

Oxgenbea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea

Leaden_Viever

80+ Bronze
Peki Başka Bulabildiğim Böyle sistem Varmı DEPOLAMA 2TB
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıvı soğutma?
Başka bulamadım hocam sizin bütçenize uygun ama o işlemciye kule tipi soğutucu almanız yeterli olucaktır sıvı soğutma derken ne demek istediniz anlamadım

Oxgenbea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
Başka bulamadım hocam sizin bütçenize uygun ama o işlemciye kule tipi soğutucu almanız yeterli olucaktır sıvı soğutma derken ne demek istediniz anlamadım
Ya şunu söyleyeyim ya paraya kıyıp 40K ya Sistem toplayacağım yada vatana güzel bir hazır sistem gelirse onu özelleştirip alacağım ama hazır sistemlerde genelde (Ram,ssd, kasa,soğutma ekip.) Çarçöp Marka Koyuyorlar O Yüzden 40kya İTOPYAdan 4060Tİ Yada 3060Tİ Sistem toplamak mantıklı geliyor hem istediğim parçaları koyabiliyorum.

Leaden_Viever

80+ Bronze
Ya şunu söyleyeyim ya paraya kıyıp 40K ya Sistem toplayacağım yada vatana güzel bir hazır sistem gelirse onu özelleştirip alacağım ama hazır sistemlerde genelde (Ram,ssd, kasa,soğutma ekip.) Çarçöp Marka Koyuyorlar O Yüzden 40kya İTOPYAdan 4060Tİ Yada 3060Tİ Sistem toplamak mantıklı geliyor hem istediğim parçaları koyabiliyorum.
Hocam vatan vb. Firmalar biraz kazıklıyor ama
Uyguna gelirse alınır YouTube da sistemler paylaşılıyor sizin 40k ya en az 4070li bir sistem toplamamız gerekiyor bu kadar para veripte 4060tilı sistem alınmaz

Oxgenbea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
Hocam vatan vb. Firmalar biraz kazıklıyor ama
Uyguna gelirse alınır YouTube da sistemler paylaşılıyor sizin 40k ya en az 4070li bir sistem toplamamız gerekiyor bu kadar para veripte 4060tilı sistem alınmaz
Abi Haklısın Kazıklamıyor değiller ama Gaminggen.tr için attığınız linkteki kasanın Ram ssd filan rezalet ben size toplayacağım sistemi tam atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD Ryzen 5 7600
Asus A620-PRO WİFİ Anakart 6400MHZ DDR5
Asus 3060 Tİ DUAL
CORSAİR 4000D Black Kasa
CORSAİR H100 240MM SIVI SOĞUTMA
KİNGSTON 32GB 6000MHZ AMD EXPO CL40 RAM
KİNGSTON 2TB 7000MB OKUMA 7000MB YAZMA M2 SSD
COOLER MASTER 750W GÜMÜŞ PSU
RAMPAGE 2X RGB FAN

40K FİYAT

Top Bottom