ekran kartın ne ?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleNe yaptıysam düzelmedi her şeyi denedim ramlerin yerini değiştim biostan denedim ama olmadıbunu nasıl düzeltebilirim
Reis denedim yerlerini değiştim sildim olmadı biosta bununla ilgili bir ayarda bulamadımhocam biosda bir ayar vardı onu kapadım düzelmişti birde anakart alınca olmuştu ilk ramı sona aldım düzeldi sondaki ramıda ilk slota takmıştım .
Yaptım ama maalesef bir sonuç olmadıSistem Yapılandırmasını aç,
Alıntıyı görüntüle Önyükleme kısmına gir.
Alıntıyı görüntüle Aşağıdan gelişmiş seçeneklere tıkla.
Alıntıyı görüntüle Bunun tiki açıksa kaldır değilse tikini açıp oraya "16384" yaz.
birdakka konum vardı ona bakayım cünkü biosdan yapınca düzelmişti bendeReis denedim yerlerini değiştim sildim olmadı biosta bununla ilgili bir ayarda bulamadım
BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip dene. İşlemcin APU mu?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleNe yaptıysam düzelmedi her şeyi denedim ramlerin yerini değiştim biostan denedim ama olmadıbunu nasıl düzeltebilirim
Anakart marka model nedir?Bios ayarlarını sıfırladım denedim işe yaramadım işlemcim APU değil
BIOS'a girin. Advanced menüye tıklayın, gelen ekranda AMD CPS'sü seçin, oradan NBIO Common Options'u seçin, gelen ekranda GFX Configuration olacak ona basın, gelen ekranda Integrated Graphics Controller Force ise onu Disabled yapıp kaydedip çıkar mısın? Bu dediğim yol çözüm olabilir.asrock b450m hdv