Donanımarşivi forum bize ne sunuyor?

Selamlar mesaj sayımdan anlaşılacağı üzere bu forumda yeniyim. Uzun zaman technopat adlı forumda takıldım ancak artık bir kaç sebepten dolayı bırakma kararı aldım. Technopatte orijinali satılmayan oyun için rehber hazırladım ancak konu kilitlendi açılmadı. Oyunun orijinali satışta değil o nedenle saatlerce uğraşıp 2023te Türkçe şekilde oynama rehberi hazırlamıştım. Bu ve bir kaç nedenden dolayı artık bırakma kararı aldım. Artık buradayım. En güzel arayüze sahip ve aktifliği iyi olan forum olarak burayı buldum. Burası nasıl bir yer sizce? Sever miyim?
Donanım arşivi neler mi sunar?
-1 Kavanoz bal
-1 kavanoz çam balı
- 1 adet oyun
-üzel üyelikler
-1 yıllık film / dizi platform üyeliği
Ve buna rağmen sizden sadece 0 TL alır (!)
Güzel platform kanka işte.
Daha rahat öyle yani

• Beğen
Reaksiyonlar: Mogl
Selamlar mesaj sayımdan anlaşılacağı üzere bu forumda yeniyim. Uzun zaman technopat adlı forumda takıldım ancak artık bir kaç sebepten dolayı bırakma kararı aldım. Technopatte orijinali satılmayan oyun için rehber hazırladım ancak konu kilitlendi açılmadı. Oyunun orijinali satışta değil o nedenle saatlerce uğraşıp 2023te Türkçe şekilde oynama rehberi hazırlamıştım. Bu ve bir kaç nedenden dolayı artık bırakma kararı aldım. Artık buradayım. En güzel arayüze sahip ve aktifliği iyi olan forum olarak burayı buldum. Burası nasıl bir yer sizce? Sever miyim?
ne pishcopat mı OHAA ??!?!?!

Technopat kullanma isteğim azaldı burayı gördükten sonra ama hala arada giriyorum burası daha rahat ve kuralları daha iyi technopat baydı artık saçma sapan nedenlerden ban atıyorlar bazen konuya cevap geliyor mesaj atamıyoruz burası daha iyi.

Sen ne bekliyorsun ona bakmak lazım :)

Güzel ortam var, Fenerbahçe ve Cristiano Ronaldo hakkında kötü yorum yapmak yasak yalnız.

Aktiflik olarak Technopat'ın eline su dökemez ancak arayüz olarak iyidir. Technopat moderatörleri biraz sıkılar, yani birazdan fazla sıkılar. Bu yüzden olumsuz durumlar yaşanabiliyor. Orjinali olmasa dahi Korsana girdiği için kapanmış olabilir konunuz. Yanlış bilmiyorsam GTA:SA Steam'den kalkmasına rağmen GTA:SA için "korsan indirmen gerek" demek falanda yasak. Bana saçma geliyor, oyunun orjinali yok ama yinede korsan...
Gta VC Stories konusu bile açılmıyordu sanırım.

Teknik destek olarak technopat kadar iyi değil onu söylemem lazım. Kampanya sıcak fırsat ve belli konularda hoşuna gidecektir DA

1675619042148.png

özgürlük

• Beğen
Senin ne istediğine bağlı olarak değişir. Mesela bana zaman geçirmem konusunda yardımcı oluyor.

tpden her türlü iyidir gereksiz kurallar yok ve @Mehmet Yılmaz > dünyadaki bütün modlar

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,626
Üyeler
197,516
Son üye
eseren
Geri