adblock kulan önerim ublock origin kendimde kulanıyorumArkadaşlar donanım forma ne zaman görsem her zaman bı tane reklam geliyor.
Onu nasıl engelleyecem. Reklamın üzerinde reklamı uygunsuz işaretlemek istiyom o da çıkmiyor.
Reklam gelsin de bana çok uygunsuz reklam geliyor.adblock kulan önerim ublock origin kendimde kulanıyorum
foruma ait reklamları kapatmayın forumun devamlı kullanıcısı iseniz. herkes kapatırsa forumun gelir kaynağı azalır. kullandığımız foruma katkı olsun. bende ublock vb her şey bu foruma özel kapalı.
Herman bu geliyor.Reklam gelsin de bana çok uygunsuz reklam geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu reklamlar sizinle alakalı. daha önce cinsel sağlık vb gibi sayfalara girdi iseniz çerezler tarayıcınıza yerleşir ve google bunları çıkarır.Reklam gelsin de bana çok uygunsuz reklam geliyor.
Herman bu geliyor.
Yapmadım ama bir denyimbu reklamlar sizinle alakalı. daha önce cinsel sağlık vb gibi sayfalara girdi iseniz çerezler tarayıcınıza yerleşir ve google bunları çıkarır.
tarayıcı geçmişinizi silin tekrar girin foruma.
AHAAHAHAHHAHDSHAKJDQWEPKLQWEJPŞReklam gelsin de bana çok uygunsuz reklam geliyor.
Herman bu geliyor.
hocam forumda ziyade sizle alakalı gibi ama bilmiyorumReklam gelsin de bana çok uygunsuz reklam geliyor.
Herman bu geliyor.