DonanımArşivi Minig Sistemi

IkızAdam

80+
Reaksiyon skoru
2

Merhaba, 50.000 TL'm var arkadaşlar. Bu videodaki sistemin benzerini yapmaya çalışıyorum.
Şimdi sipariş edeceklerim şunlar;

5 Adet bu ekran kartından
1 Adet bundan

5 adet bundan

1 Adet bundan

1 Adet bundan

Anakart olarak biostar mı tavisye ediyorsunuz? Biraz pahalı gibi ve sormak istediğim bunlar doğru mu sipariş vereceğim. Birde maliyet için değiştirmemi tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? Kurulumuda bilmiyorum gelince halletmeye çalışacağım en azından ekipmanlar tam olsun diye sormak istedim.

Merhaba, 50.000 TL'm var arkadaşlar. Bu videodaki sistemin benzerini yapmaya çalışıyorum.
Şimdi sipariş edeceklerim şunlar;

5 Adet bu ekran kartından
1 Adet bundan

5 adet bundan

1 Adet bundan

1 Adet bundan

Anakart olarak biostar mı tavisye ediyorsunuz? Biraz pahalı gibi ve sormak istediğim bunlar doğru mu sipariş vereceğim. Birde maliyet için değiştirmemi tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? Kurulumuda bilmiyorum gelince halletmeye çalışacağım en azından ekipmanlar tam olsun diye sormak istedim.
Mining işine şuan girilmez gelirler berbat. Hele o bileşenlerle hiç girilmez 😀

İlla mininge gireceğim diyorsan da böyle girme bari. Böyle çok zarar edersin.

Hepsiburada'dan mı toplayacaksınız rig'i ?

Ekran kartını çoklu alımda indirim yapan bir yerden alabilirsiniz.

Mining işine şuan girilmez gelirler berbat. Hele o bileşenlerle hiç girilmez 😀
Bilmiyorum çoğu sisteme baktım 30 MH ortalama var zaten ona göre hesap yaptım.
Hepsiburada'dan mı toplayacaksınız rig'i ?
Hayır zorunlu değil ama çoğunlukla alımlarımı HB üzer,nden yapıyorum. Ekran kartı bi orda ucuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartını çoklu alımda indirim yapan bir yerden alabilirsiniz.
En ucuzu HB'de bu zaten. ITOPYA'da 10bin civarı.

o psu alma
anakart oalrak alt takım eski 2 el al önemsiz zaten kart olarakda kampanyaları takip et veya 3060 ti al zamanla upgrade et bir anda girme tüm paranla

Bilmiyorum çoğu sisteme baktım 30 MH ortalama var zaten ona göre hesap yaptım.

Hayır zorunlu değil ama çoğunlukla alımlarımı HB üzer,nden yapıyorum. Ekran kartı bi orda ucuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En ucuzu HB'de bu zaten. ITOPYA'da 10bin civarı.
Ekran kartı ucuz falan değil. Piyasanın en az 2K üstünde o kart.

Mininge şu zamanda girmeni asla önermem ama illa gireceğim diyorsan bütçe ver düzgün bileşenler önereyim,

o psu alma
anakart oalrak alt takım eski 2 el al önemsiz zaten kart olarakda kampanyaları takip et veya 3060 ti al zamanla upgrade et bir anda girme tüm paranla
Aylık gelirimle geliştireceğim zamanla.
Ekran kartı ucuz falan değil. Piyasanın en az 2K üstünde o kart.

Mininge şu zamanda girmeni asla önermem ama illa gireceğim diyorsan bütçe ver düzgün bileşenler önereyim,
50bin var +10binde kredi alabilirim 60 üzerinden önerirseniz çok güzel olur. Girmekte ciddiyim.

işte 1 kart al sonra ekle bence alt takımıda dedğim gibi yap amorti süreni azaltırsın o parçalar çok yuksek

kredi ile yatırım yapma hocam
Sorun değil hocam. Hisse senedi yatırımım da mevcut bu ek bir yatırım olacak beni zorlamayacak 10bin kredi.

eth yükseldi galiba

Sorun değil hocam. Hisse senedi yatırımım da mevcut bu ek bir yatırım olacak beni zorlamayacak 10bin kredi.
anladım hocam yanlış anlamyın lütfen sorun olamsın dıye
2. el alt takım alın
kartlarıda ekleyerek gıdın bence
ben öyle yaptım acele etmemk en iyisi

Neye güveniyon da bu piyasada giriyosun?

Geri