Neler Yeni

Donanımarşivinin iyilikleri sanırım ticarete dönüyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

egebaranakk0

80+ Silver
Benim yüksek işim yok hocam ondan aldım birde dediğim gibi Merakım gitsin maksat yeni nesil bu seviyede anakart alıp sistem kuramam şuan
Biraz gergin gibi duruyosun hocam sakin olun isteyen istediğini yapar zatende senin yapman gereken bu konuyu görüp ordaki sen değilmiş gibi davranman .

ahmetbirs

80+ Bronze
REZERVEEE

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
ister kullanır ister satar niye size batıyor ki?

Can...

80+ Platinum
çok iyi anakart
Fantezilerimi süsleyen bir kart 😂
İnsan satmaya kıyar mı bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ister kullanır ister satar niye size batıyor ki?
Alamayınca alana bulaşıyor bunlar hep öyle ihtiyacım olmasa zaten tak çıkarıp 2500 vermezdim ufak sistem hayalim vardı birde premium anakart hatta en son gidip çok daha eski nesil alacaktım bu denk geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz gergin gibi duruyosun hocam sakin olun isteyen istediğini yapar zatende senin yapman gereken bu konuyu görüp ordaki sen değilmiş gibi davranman .
Yo niye davranayim saklayacak bir şey değil sabahtan beri konusunu da acıyorum bu anakartla sistem nasıl gider diye gören gördü niye inkar edeyim satma gibi derdim yok gergin de değilim zaten valorant atıyorum ölünce foruma atlıyorum ondan hızlı yazarken gergin gibi duruyorum

JSezar

80+ Silver
bu ilanı koyan kimse çıksın ortaya.biliyorum burlarda bir yerde.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Hakkı var mı var ama ihtiyacı olanlar alsa da şu uygun fiyatlar yerini bulsa yahu . Ticarathane yuvası oldu donanımarşivinin kampanyalı yada uyguna 2. El sattığı ürünler .

Neyse yapacak bir şey yok ama 700₺ kâr da fena değilmiş

Alıntıyı görüntüle
1650 yi alacaktım 1050ti den geçmek için Hatta ilk başta bi konu açtılar bununla ilgili anında yazdım dün 19.27 geçe sonra o konuyu silip yeni konu açtılar ama bana cevap verilmedi yarım saat sonra rezerve edilmiş yazıyordu umarım gerçekten ihtiyaç sahibine gitmiştir

Ysuflix

80+ Gold
kardesim burdaysan allahından bul dicek bise yok

Can...

80+ Platinum

r4NG3r

80+ Silver
Mini itx anakart piyasasını çok iyi takip ettiğim için dün o anakartı satılık görür görmez kafamda 50 tane mini sistem kurma düşüncesi oluştu bütçem olsa kurardım :D arkadaşta o yüzden aldığı belli zaten ama eski nesil vb. mantıksız oluyor keyif için yapılacak bir iş yani mini pc işi.sonradan mantıksız olduğunu anlayıp satıyor olabilir isterse kârınıda koyar anakart taş gibi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom