Neler Yeni

Dönerciler düşündüğünüzden fazla kazanıyor

Doğuhan

80+ Silver

ZhaoRcun

80+ Bronze
Benim akrabam Almanya'da dönerci işletiyo Türk parası olarak ayda 80 k en az alıyomus yabancılar seviyor

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Sana bişey diyim mi işini iyi yapan her esnaf üniversite okumuş 5 6 bin tl kazanan insandan daha fazla kazaniyor

Selam arkadaşlar trabzonda oturuyorum ve bir tanıdığımız döner dükkanı açtı ve bir gün günlük ne kadar döner sattığını sorduk 4 tane koca döner bitiriyorlarmış en az 50 kg buradaki ka^rı siz düşünün ve dükkanın önünden geçtiğimde çokta kalabalık olmuyor yani küçük bir döner dükkanı ben hesapladım günlük 400 döner satsa 11tlden 4400 TL pazarlarıda açacak 132.000 TL bundan giderleri çıkar 35.000 gibi bir para çıkıyor normal bir döner dükkanında kalabalık olan yerleri siz düşünün.
Dün köfteci yusufa gittim. İçerde oturacak yer yok full dolu birde yetmezmiş gibi millet kapıda sıra yapmış oturabilmek için kuyruk bekliyor. Paket alıp gidicem diye sıra beklemedim neyse girdim içeri döner var mı dedim. Efendim yeni döner koyduk, beklerseniz pişmesi 15dk sürer dediler. Sonra muhabbete başladık. Adam diyor ki 200 kg döner bitti şimdi yenisini koyduk (bu konuşma öğle saatlerinde 2 gibi gerçekleşti). Öğleye kadar 200 kg döner bitirmişler yenisini koymuşlar akşama kadar o da bitecek. 140 gr döner 24 tl'den satılıyor ve hesapladım 65-70 bin lira gibi bir para ediyor. Düşünün ki bu sadece dönerin bıraktığı para bunun dışında sucuk köfte her türlü pişmiş ve çiğ olarak et ürünleri ve bir çok ürün daha satılıyor. Son olarak size şöyle söyleyeyim bu anlattığım olay 1 şubenin geliri, bu adamın 32 şubesi var ve hepsi bu şekilde müşteri potansiyeline sahip.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bizim kuyumcu bir tanıdık var, multi milyoner adamlar. Kuyumculukla başlayıp inşaat sektörüne falan da girdiler. Adam hep derdi ki “en kötü esnaflık en iyi memurluktan daha iyidir”. Dinlemedik :(

Vaktiniz varken esnaf olun gençler, ticarete atılın.

Arkadaşın hesabı doğru. Merkezî yerlerdeki dönerciler hayal edeceğinizden çok daha fazla para kazanıyorlar.

Umut0526

80+ Silver
Şaşırdım baya. Birde tanıdığına sor ne kadar kazandığını. Hesaplamada yanlışlık varsa diye söyledim

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
Ben dürümcü açmaya gidiyorum

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
2 yöntem ticari olarak çok para kazandırır:
Düşük maliyet ile sürümden kazanmak
Yüksek gelir seviyesine sahip insanlara iş yapmak.

Dönerci,dürümcü gibi yerler minimum maliyetle maksimum sürüm üzerinden satış yapıyorlar doğal olarak getirisi de yüksek oluyor.
Hiçbir esnaftan duyamazsınız bu arada iyi kazanıyoruz diye : )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom