Neler Yeni

Donma ve bulanıklaşma sorunu

rftyvs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rıfat
Bilgisayarım normal kullanımda durup dururken donuyor, önce görüntü donuyor daha sonra ses de gidiyor ve bilgisayar tamamen tepkisiz kalakalıyor, her yerde araştırdım soruşturdum bu duruma herhangi bir çözüm bulamadım bunun dışında bir de şöyle bir sorun var, bazı programlarda açtığım program içerisinde bulanıklaşma oluyor fotoğrafta göründüğü gibi, bunun da nedenini ve çözümünü bulamadım, yardımcı olan olursa çok iyi olur, hayırlı forumlar.

Sistem Özellikleri:
Windows 10 pro 64bit
İşlemci: Ryzen5 5600H 3.3 GHz
Ekran Kartı: GTX 1650
Ram: 16GB
SSD: 256GB+500GB

Ekler

• 22.PNG
    22.PNG
    171 KB · Hit: 39
Son düzenleme:
görüntü kablosu sıkıntılı olabilir hem sesi hem görüntüyü aktarıyor ya ikiside sıkıkntılı durumda olduğu için bence görüntü kablosunda sıkıntı olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

görüntü kablosu sıkıntılı olabilir hem sesi hem görüntüyü aktarıyor ya ikiside sıkıkntılı durumda olduğu için bence görüntü kablosunda sıkıntı olabilir
bir an düşündüm de kablodan değildir herhalde bilgisyarda kitleniyor çünkü ama sen genede bir bak belki kablo da kitlemeye sepep oluyordur

rftyvs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rıfat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir an düşündüm de kablodan değildir herhalde bilgisyarda kitleniyor çünkü ama sen genede bir bak belki kablo da kitlemeye sepep oluyordur
Laptop kullanıyorum dostum

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ram miktarın nedir hocam konuyu açarken sistemim şu bunlar neden oluyor diye açar mısın veya günceller misin yardımcı olacak insanlar da ağzınızdan lafları cımbızla alıyor. Genelde ram miktarı yetmediği için donma kasma yapar windowsta.

rftyvs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rıfat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelledim

şu an senin yapabileceğin en iyi çözüm temiz bir format atmak ardından driverları otomatik kurması için windowsa teslim etmek manuel kurma
sonra bir bak windows kendi kurunca böyle yapıyorsa temiz bir format at tekrar açar açmaz windows otomatik donanım güncelleştirmesini devre dışı bırak sonra kendin manuel olarak kur

rftyvs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rıfat
format atmadan çözme şansım yok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular