Dönüştürücü ile 2. Ekran

AtaKtlu

80+
Reaksiyon skoru
18
Gençler merhaba ekran kartımda hdmi girişi var ve kullandığım monitörümü hdmi ile bağladım 2. monitör yapmak istiyorum ama çok bütçem yok o yüzden şöyle 200 150 tl civarı eski bir şey alacağım ama onlarda vga girişleri oluyor Vga > Hdmi dönüştürücü ile ekran kartına taksam 2. monitör olarak kullanabilir miyim ?

Kullanırsın diye tahmin ediyorum sorun çıkmaz. 200 veya 150 tl arası mönitör bulmak zor bakmıştım bulamamıştım.

Gençler merhaba ekran kartımda hdmi girişi var ve kullandığım monitörümü hdmi ile bağladım 2. monitör yapmak istiyorum ama çok bütçem yok o yüzden şöyle 200 150 TL civarı eski bir şey alacağım ama onlarda vga girişleri oluyor Vga > Hdmi dönüştürücü ile ekran kartına taksam 2. monitör olarak kullanabilir miyim ?
Kare alacaksan bulabilirsin o fiyata ancak 16:9 zor ve 25tl lik çevirici ile bile görüntü alabilirsin sorun olmaz

Kullanırsın diye tahmin ediyorum sorun çıkmaz. 200 veya 150 TL arası mönitör bulmak zor bakmıştım bulamamıştım.
ben 80Tl ye 75hz 17in 1280x1024 aldım :D 6aydır onunla idare edıyorum sıkıntı yapmadı (dönüştürücü ile kullanıyorum) bugun akşamda yeni monitörümü alıcagım eskiyide 2.ekran yapcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kare alacaksan bulabilirsin o fiyata ancak 16:9 zor ve 25tl lik çevirici ile bile görüntü alabilirsin sorun olmaz
ben 80tl ye almıştım kare 75hz

ben 80Tl ye 75hz 17in 1280x1024 aldım :D 6aydır onunla idare edıyorum sıkıntı yapmadı (dönüştürücü ile kullanıyorum) bugun akşamda yeni monitörümü alıcagım eskiyide 2.ekran yapcam

Vay be varmış sevindim. :)

Şimdiden hayırlı olsun hocam idarelik iyi oluyor bendede eskiden kalma kare var ama 75hz e alınca görüntü bulanıklaşıyor :D

Geri