Neler Yeni

Yardım Dostlar wifi5 modem önerirmsiniz

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Doğukan Barut
eve vdsl bağlattım modem yok wifi olmasını istiyorum yıl olmuş 2025 bari wifi 5 kullanlım ilerleyen zamanlarda güncellerim ama acilden önerin size zahmet

TalhaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Taşdemir
eve vdsl bağlattım modem yok wifi olmasını istiyorum yıl olmuş 2025 bari wifi 5 kullanlım ilerleyen zamanlarda güncellerim ama acilden önerin size zahmet
keenetic hopper dsl ve keenetic extra dsl öneririm

TalhaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Taşdemir
knk keentic önermiyorlar ısınıyor diyorlar wifi4 var diyorlar
attığım modellerden hopper ds wifi 6 extra dsl wifi 5 özellikli olan sizin dediğiniz omni dsl modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk keentic önermiyorlar ısınıyor diyorlar wifi4 var diyorlar
fiyat sıkıntın yoksa asus dsl ax82u var onu kullanıyorum ben şuanda tavsiye ederim

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
attığım modellerden hopper ds wifi 6 extra dsl wifi 5 özellikli olan sizin dediğiniz omni dsl modeli

fiyat sıkıntın yoksa asus dsl ax82u var onu kullanıyorum ben şuanda tavsiye ederim
fiyat sıkıntım var hocam şimdlik 1500 2000 binlik bir şey alayım ilerleyen zamanda güncelleyeceğim

https://www.amazon.com.tr/Tp-Link-A...rds=tp+link+ac2100&qid=1736345272&sr=8-1&th=1 bunu buldum bu iyi midir iş görür mü

TalhaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Taşdemir

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Arkadaşın önerdiği keeneticleri alabilirsin ofisimizde fiber ile kullanıyoruz sorunsuz oldukça fazla cihaz bağlı

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Doğukan Barut
Arkadaşın önerdiği keeneticleri alabilirsin ofisimizde fiber ile kullanıyoruz sorunsuz oldukça fazla cihaz bağlı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CH3M...4LZB69Z7&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it şunu buldum knk ben benim bütçeye uygun diğerleri pahalı geldi

bu attığımda da wifi4 varmış o biraz eski kalıyor

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Keenetic Hopper dsl kullanıyorum torrent dahil ne ararsan var istediğin siteyi engelle istediğin telefonu bilgisayarı tableti hızını düşür veya bağlanmasını engelle mükemmel modem

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Doğukan Barut
Keenetic Hopper dsl kullanıyorum torrent dahil ne ararsan var istediğin siteyi engelle istediğin telefonu bilgisayarı tableti hızını düşür veya bağlanmasını engelle mükemmel modem
knk pahalıya kaçıyor ya, türknete geçtim adamlar olmadığım kadar hızlı geldi türkttelekom geldi bağlantı yaptı adamlar yarın kurulama gelecek bende modem yok acil almam laızm 1500 2000 binlik bir şey arıyorum

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CH3M...4LZB69Z7&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it şunu buldum bu markanın en altı sanırım

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
knk pahalıya kaçıyor ya, türknete geçtim adamlar olmadığım kadar hızlı geldi türkttelekom geldi bağlantı yaptı adamlar yarın kurulama gelecek bende modem yok acil almam laızm 1500 2000 binlik bir şey arıyorum

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CH3M...4LZB69Z7&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it şunu buldum bu markanın en altı sanırım
Ben 2. El almıştım uyguna denk geldi garantisi falan hepsi vardı aldığımda öyle denk gelirse al

Top Bottom