Galiba iade edeceğim daha fp sistem bakacağımAldım fakat daha ulaşmadı bir de intel mi alfınız amd mi
Ben pazartesi günü sipariş verdim bugün kargoya verildi yarın alıcam inşallahMerhabalar sonunda hazır sistem aldım, inşallah kargolanırsa haftaya ulaşır elime . Merak ettiğim bu sistemi alıp deneyimleyen var mı ?Bir de alanların yorumlarını duymak isterim eğer varsa
Bu fiyata daha f/p sistem yok ki?Aldım fakat daha ulaşmadı bir de intel mi alfınız amd mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galiba iade edeceğim daha fp sistem bakacağım
Ben Intel aldım , hocam Kasım indirimleri de bittiği için ben bir süre daha uygunu olacağını sanmıyorum ama donanım arşivi yakında sistem çıkaracak iade edecekseniz onu bekleyin derim. Zaten Kasım indirimlerinden dolayı siteler de stoklar da baya azalmış durumda.Aldım fakat daha ulaşmadı bir de intel mi alfınız amd mi
Hocam tüm detayları bekliyorumBen pazartesi günü sipariş verdim bugün kargoya verildi yarın alıcam inşallah
Bu fiyata daha f/p sistem yok ki?
TamamdırBen Intel aldım , hocam Kasım indirimleri de bittiği için ben bir süre daha uygunu olacağını sanmıyorum ama donanım arşivi yakında sistem çıkaracak iade edecekseniz onu bekleyin derim. Zaten Kasım indirimlerinden dolayı siteler de stoklar da baya azalmış durumda.
Hocam tüm detayları bekliyorum
Merhabalar sonunda hazır sistem aldım, inşallah kargolanırsa haftaya ulaşır elime . Merak ettiğim bu sistemi alıp deneyimleyen var mı ?Bir de alanların yorumlarını duymak isterim eğer varsa
Aldım fakat daha ulaşmadı bir de intel mi alfınız amd mi
Sistem hazır olmuş bugün alabilirdim ama yarın alıcam
Tamamdır
ELİMDE RTX 2060 12GB İ3 12100F Lİ KASA VAR SIFIR ACİLMAMİS BUNDAN DAHA İYİ ALİRSANİZ VEREBİLİRİMBen pazartesi günü sipariş verdim bugün kargoya verildi yarın alıcam inşallah
Bu fiyata daha f/p sistem yok ki?
Nasıl daha iyi hocam 2060 diyorsunuz rx 6600 çok daha güçlü ondanELİMDE RTX 2060 12GB İ3 12100F Lİ KASA VAR SIFIR ACİLMAMİS BUNDAN DAHA İYİ ALİRSANİZ VEREBİLİRİM
çok mu daha güçlü iyi bakın nvdia kalite tartışılmazNasıl daha iyi hocam 2060 diyorsunuz rx 6600 çok daha güçlü ondan
kaç paraELİMDE RTX 2060 12GB İ3 12100F Lİ KASA VAR SIFIR ACİLMAMİS BUNDAN DAHA İYİ ALİRSANİZ VEREBİLİRİM
11.500kaç para