Reis tam bugün yada yarın alacaktım zam geldi garibanın yüzü hiç mi gülmez yaAmd aldım hiçbir sıkıntı yok reis
Reis tam bugün yada yarın alacaktım zam geldi garibanın yüzü hiç mi gülmez yaAmd aldım hiçbir sıkıntı yok reis
Reis tam bugün yada yarın alacaktım zam geldi garibanın yüzü hiç mi gülmez ya
kanka bu bilgisayarın parça kalitesi düşük işlemci ve anakart dışında markalar o kadar iyi değil dost kayaoğlunun sistemde bundan daha pahalıda olsa parça kalitesi daha yüksek malzemeler kullanmışlar sırf fiyattan düşmek için koymuşlar en ucuzundan
İnşallahgeri düşer bence reis bazen yükseltip düşürüyorlar
İnşallahgeri düşer bence reis bazen yükseltip düşürüyorlar
Parça kalitesi düşük derken? PSU ve Kasa tamamen aynı sayılırlar hatta kasası daha kalitelidir bu sistemin. Ram olarak zaten aralarında fark yok bir tek SSD olarak kötü, onu da ekran kartına say.kanka bu bilgisayarın parça kalitesi düşük işlemci ve anakart dışında markalar o kadar iyi değil dost kayaoğlunun sistemde bundan daha pahalıda olsa parça kalitesi daha yüksek malzemeler kullanmışlar sırf fiyattan düşmek için koymuşlar en ucuzundan
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah
dostum ben rx6650 swift yerine rx6600 dualı tercih ederimParça kalitesi düşük derken? PSU ve Kasa tamamen aynı sayılırlar hatta kasası daha kalitelidir bu sistemin. Ram olarak zaten aralarında fark yok bir tek SSD olarak kötü, onu da ekran kartına say.
Tamamdır hocam sen düşük ekran kartını sırf asus diye tercih edebilirsin ama bu herkesin tercih edeceği veya etmesi gerektiği anlamına gelmez. ki Swift modeli kötü bir model değil.dostum ben rx6650 swift yerine rx6600 dualı tercih ederim
Dostum ben sistemi aldım gecen hafta geldi bugün fakat fps değerleri düşük geliyor benchmark felan yapmadım fps değerlerinin düzgün olduğunu nereden anlarım csgo yüksek ayarlarda benchmark 213 fps bir tek onu denedimgeri düşer bence reis bazen yükseltip düşürüyorlar
Reis hiçbir fikrim yok ben en yüksek ayarda 300 fps falan alıyorumDostum ben sistemi aldım gecen hafta geldi bugün fakat fps değerleri düşük geliyor benchmark felan yapmadım fps değerlerinin düzgün olduğunu nereden anlarım csgo yüksek ayarlarda benchmark 213 fps bir tek onu denedim
En yüksek ayar benchmark denedin mi amd uygulamasına mı bakıyorsunReis hiçbir fikrim yok ben en yüksek ayarda 300 fps falan alıyorum