Neler Yeni

🚫 Dost Kayaoğlu Videosuna Sponsor Tepkisi Yağdı ! [ Hile Programı Sponsor ]

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Baran Kut
Günler sonra vs işe yaramıyor (en azından ben de öyle) Rootlu kullanmak kesin çözüm.
Root'a gerek yok. Öncelikle kendi app'inizi kendinizin patchlemesi gerektiğini öğrenmeniz gerek. Bu patchleri yapan community APK üretmiyor. İnternette gördüklerinizin %90'ı ya takipli uygulama ya da virüslü.

Önce bunu yükle.
Uygulamanın RVX Manager > Settings > Sources ayarlarına girip fotoğraftaki gibi ayarla.
ejqimqj8bhrc1.jpeg

Sonra bunları yükle. Vanced Micro G yakın zamanda bozuldu eski tarihli olduğundan ötürü ama hesap aktarımında yardımcı oluyor. İkisinde de Google hesabını giriş yaptır.

Sonra başta indirdiğin Revanced Manager'da Youtube versiyonuna tıkla seni google'da APKMirror sayfasına gerekli olan versiyona yönlendirecek. O versiyonun "nodpi" yazan apk'sını indir.

Revanced veya RVX Manager'a geri dön, apk'yı storage'dan seç ve patchleri ayarla. İstediğin patchleri ayarladıktan sonra yüklemeyi başlat. APK'yı kendi yazıp kendi imzalıyor.

Sonrasında APK dosyan hazır.

Mesaj otomatik birleştirildi:

ReVanced community yarı yolda bırakmaz hocam. ;)

BabaVoss7

80+ Silver
ge force nowdan sonra anladım ben neyin ne olduğunu şahsen. beleş olsa kullanılmayacak sistem için her videoda reklam yapıyorlar. yazık günah yani bazı şeylerde paraya yapılmamalı bence. denerim bu eklentiyi eyw

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Baran Kut
@EFI Shell bir sıkıntı olursa benle iletişime geç yardımcı olurum. Çok kolay iş aslında kısa zaman alıyor da millet üşenip internetten bozuğunu, virüslüsünü indirmeyi tercih ediyor bazen.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
ismail
Dostun tüm videoları bu şekilde.Video hazırlama formülü şimdiye kadar hiç değişmedi.Oyunu belirle ilk 2-3 dakikasını sponsora ayır belirlediğin oyunun incelemesine başlamadan önce o oyunun önceki serilerinden hikayelerinden yan hikayelerinden zartından zurtundan bahset sonrasında yavaştan ana hikayeye geç videoyu bitir.İnceleme videoları inanılmaz sıkıcı oluyor bu arkadaşın.X oyunu hakkında bilgi edinmek istiyorsun o oyun dışında her şey hakkında boş yorumlarını dinliyorsun.En son yüksek puanlı oyunları gömüp asyalıların bile umrunda olmayan saçma sapan jrpg oyunları yüceltiyordu.Çizgisinden sapmamış hiç.

emre_2280

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre

Dost'un paylaştığı son videoda 14 dk toplam 4 dakika sponsor metini konuşarak yorumlarda baya tepki çekti. Youtube artık sponsor için içerik üretme devrine geçiyor hazırlanın.

Ayrıca videoda Hile programı sponsoruda yapıyor.

Yorumlarda çözümleri bulmuşlar sponsorblock uygulamasını kullanın diyorlar deneyen varmı güvenlimi veya işlevlimi ?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ya hani metinlerin hepsini ezberledik. RTX teknolojisi 2000 serisinden beri var ve yemin ederim Nvidia mühendislerinden daha çok fazla duymuşumdur RTX özelliklerini. Kanal hakikaten eski tadı vermiyor. Videonun başını izlerken anlamıştım sponsorluk için video yaptığını.

Talented

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erhan
Eleştirmek için eleştiren bir sürü yorum youtube yorumlarının aynısı buraya taşınmış. Dost un çizgisi yıllardır aynı yeni bir içerik değil aynısını enis kirazoğlu da yıllardır yapıyor. Bu adamlar bundan para kazanıyor.
Beğenmeyen videoyu ileri sarsın bu kadar basit.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Baylar bişey dicem program kuracağınıza parmağınızla ileri sarsanız olmuyor mu küçük resim gözüküyor ya zaten

Yigtde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bedirhan Yiğit Dengiz
Yani ReVanced. İçinde Sponsorblock mevcut ve cidden atlıyor doğru bir şekilde algılayıp. Rootsuz kullanmak sorunlu ama. Yüklenme sorunu var.
Bi sorunu yok ben 2 yıldır kullanıyorum rootsuz bazen sürümü eskiyor haliyle 7 8 ay kullanınca videolar açılmıyor sürüm güncellemesi ile düzeliyor.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Bu eklentiyi kullanıyorum. Sponsorları nokta atışı tespit ediyor. En iyi eklentilerden biri.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
İzlemezsiniz olur biter boş yorumlardan çok izlememek ile tepki gösterebilirsiniz

Chikrein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fazil
İreli sarma denilen bir şey var

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Ahmet Aytekin
Eleştirmek için eleştiren bir sürü yorum youtube yorumlarının aynısı buraya taşınmış. Dost un çizgisi yıllardır aynı yeni bir içerik değil aynısını enis kirazoğlu da yıllardır yapıyor. Bu adamlar bundan para kazanıyor.
Beğenmeyen videoyu ileri sarsın bu kadar basit.
Hocam hileyi övüyor ya adam. Ona ne diyeceğiz sen onu söyle.

Top Bottom