Neler Yeni

Yardım Dostlar Acil Yardımınıza İhtiyacım Var Param Gidecek !!!!!!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Böyle saçmalık hiç duymadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz
Dostlar iyi forumlar, ben Binance üzerinden USDT satın alıp xcbıt olan asya pazarında kripto satın aldım. Bir kere 40dolarlık çekim yaptım ve parayı katlayınca 700dolarlık çekim yapmak istedim ama güvenlik amaçlı hesaba 288usdt daha aktarın ve kimliğinizin fotoğrafını atın dediler. Bende kimlik fotoğrafı ve 298usdt aktarınca sistem kabul edemiyor ve 288usdt lik gerekli ödemeyi tekrar yapmamı istediler. Hiç param kalmadı ve 48 saat içerisinde yatırım yapmazsam hesabım kilitlenecek. Ne yapmam gerekiyor biriniz bakın lütfen !!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kriptodan anlayan dostlar yok mu biriniz yardım etsin lütfen
Dostum ben o işe girişmedim ama az çok fikrim var. Anladığım kadarıyla binance senden para istiyor. Bende amazonda iphone 13 alıyordum ama aldıktan sonra hesabı askıya aldılar ve bilgi istediler. Tüm bilgileri girdim ve üstüne dekont falanda istediler. Buradada aynı mantık hocam. Yüksek fiyatlı bir işlem olduğu için hesabını korumaya almışlar. Ama o 298 dolar olayı çok garip kabul olması gerekirdi. Telefon numaraları varsa ara yoksa mail adresinden vs ulaş dostum.

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Böyle saçmalık hiç duymadım
Dostum ben o işe girişmedim ama az çok fikrim var. Anladığım kadarıyla binance senden para istiyor. Bende amazonda iphone 13 alıyordum ama aldıktan sonra hesabı askıya aldılar ve bilgi istediler. Tüm bilgileri girdim ve üstüne dekont falanda istediler. Buradada aynı mantık hocam. Yüksek fiyatlı bir işlem olduğu için hesabını korumaya almışlar. Ama o 298 dolar olayı çok garip kabul olması gerekirdi. Telefon numaraları varsa ara yoksa mail adresinden vs ulaş dostum.
Bende anlamadım çok saçma bir durum. 288 değilde 298 olarak atsam ne fark eder ki ? Sonuç olarak kimlik bilgimi ve depozitoyu yatırdım. Bakalım bekliyorum yapacak bir şey yok. Teşekkürler dostlar

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Dostlar iyi forumlar, ben Binance üzerinden USDT satın alıp xcbıt olan asya pazarında kripto satın aldım. Bir kere 40dolarlık çekim yaptım ve parayı katlayınca 700dolarlık çekim yapmak istedim ama güvenlik amaçlı hesaba 288usdt daha aktarın ve kimliğinizin fotoğrafını atın dediler. Bende kimlik fotoğrafı ve 298usdt aktarınca sistem kabul edemiyor ve 288usdt lik gerekli ödemeyi tekrar yapmamı istediler. Hiç param kalmadı ve 48 saat içerisinde yatırım yapmazsam hesabım kilitlenecek. Ne yapmam gerekiyor biriniz bakın lütfen !!

usom.gov.tr yi arayıp durumunuzu anlatabilirsiniz

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
maalesef geçmiş olsun, şu kadar parayı çekmek için şu kadar yatırın diyorsa net d*landırıcıdır

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,492
İsim
Oğuz
Bende anlamadım çok saçma bir durum. 288 değilde 298 olarak atsam ne fark eder ki ? Sonuç olarak kimlik bilgimi ve depozitoyu yatırdım. Bakalım bekliyorum yapacak bir şey yok. Teşekkürler dostlar
Güvenilir olduğuna emin olsanız sorun yok da xcbıt diye bir şey duymadım. Hadi diyelim 288 yatırmanız lazım, en kötü eski yatırdığınız 298'i size geri vermesi gerekir.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.

Kripto ayağına yemişler seni gitti o para, senden para isterler verdikçe daha fazla isterler sonsuzdur bu.

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
bu tarz olaylar yıllardan beri var maalesef, bu sektörde d*olandırıcılık çok fazla, kolay para diye giren herkesi böyle avlıyorlar, temennim giden paranın size etkilememiş olması yönünde, yoksa geri alacağınızı hiç sanmıyorum

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
bu tarz olaylar yıllardan beri var maalesef, bu sektörde d*olandırıcılık çok fazla, kolay para diye giren herkesi böyle avlıyorlar, temennim giden paranın size etkilememiş olması yönünde, yoksa geri alacağınızı hiç sanmıyorum
Yatırdığım para etkilemiyor ama kar ettiğim para 2000$ üstünde maalesef

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Top Bottom