Dostlar bu sistem nasıl sizce

Bencede bekle umarım tüm takipçilerine bu kıyağı yapar abdullah usta .
Dostum zaten sistemler tüm takipçilerine hatta takipçi olmayanların, foruma üye olmayanların bile aldığı sistemler. MD 3 geliyor, tüm üyeler alabilecek. Bunun yanında bir sistemi de sadece forumda rütbesi olanlar için düşünmüş @Abdullah Hacıgül . Çok dert etmemek lazım.

Bencede bekle umarım tüm takipçilerine bu kıyağı yapar abdullah usta .
Umarım rütbeye özel sistem mantığı ise kötü olur benim ihtiyacım yok diğerleri için diyorum ama aynı zamanda fırsatçılığı önler böyle bakarsak artısıda var eksiside

14k şuan ki piyasaya göre nasıl eger kötüyse daha iyi tavsiyeniz varmıdır
0 almak istiyorsanız İncehesap gaming gecesi kovalayin yada 2. Elde güzel araştırma ile çok daha iyisini toplarsiniz ben öyle yaptım ve 2. El olmasına rağmen 0 parçalar kullandım çoğu kişi hazır sistemden çıkan parçalari ucuza satıyor en azından ram kasa işlemci 2. El çok iyi tasarruf sağlar 0 sistem alacaksanız tek fanli kart olmasin mümkünse çünkü çoğu sistem yapıyor bunu. Ekran kartına abanilmis fiyat performans sistem almanız daha iyi diğer parçaları yukseltmek daha kolay gpu ya göre şuan .

teşekkürler dostlar en iyi karar yeni gelecek sistemi beklemek sanırım stok kalırsa tabi

Geri