- En İyi Cevap
- 11
Dahası
14 e sağlam kazık.14k şuan ki piyasaya göre nasıl eger kötüyse daha iyi tavsiyeniz varmıdır
14 e sağlam kazık.14k şuan ki piyasaya göre nasıl eger kötüyse daha iyi tavsiyeniz varmıdır
TeşekkürlerKesinlikle arkadaş haklı.
Yakında donanım arşivi yeni sistemi gelicek onu beklesuan o bilgisayarlar 25k ya satiliyor bu yıl bitmeden gelir mi acaba belli ki dolar durmucak her gecen gun fiyatlar artiyor
Bencede bekle umarım tüm takipçilerine bu kıyağı yapar abdullah usta .Kazık 14k ya hayatta alınmaz geçen 13 k ya 3060 ti ve r5 5600x sistem vardı yakında donanimarsivi yeni sistemi gelicek onu bekle
Dostum zaten sistemler tüm takipçilerine hatta takipçi olmayanların, foruma üye olmayanların bile aldığı sistemler. MD 3 geliyor, tüm üyeler alabilecek. Bunun yanında bir sistemi de sadece forumda rütbesi olanlar için düşünmüş @Abdullah Hacıgül . Çok dert etmemek lazım.Bencede bekle umarım tüm takipçilerine bu kıyağı yapar abdullah usta .
Umarım rütbeye özel sistem mantığı ise kötü olur benim ihtiyacım yok diğerleri için diyorum ama aynı zamanda fırsatçılığı önler böyle bakarsak artısıda var eksisideBencede bekle umarım tüm takipçilerine bu kıyağı yapar abdullah usta .
0 almak istiyorsanız İncehesap gaming gecesi kovalayin yada 2. Elde güzel araştırma ile çok daha iyisini toplarsiniz ben öyle yaptım ve 2. El olmasına rağmen 0 parçalar kullandım çoğu kişi hazır sistemden çıkan parçalari ucuza satıyor en azından ram kasa işlemci 2. El çok iyi tasarruf sağlar 0 sistem alacaksanız tek fanli kart olmasin mümkünse çünkü çoğu sistem yapıyor bunu. Ekran kartına abanilmis fiyat performans sistem almanız daha iyi diğer parçaları yukseltmek daha kolay gpu ya göre şuan .14k şuan ki piyasaya göre nasıl eger kötüyse daha iyi tavsiyeniz varmıdır
şu anki piyasaya göre çok pahalı bir sistem, bu devirde pc alınmaz.
onu diye diye bu duruma geldik zaten korkumda o daha da kotu olabilirşu anki piyasaya göre çok pahalı bir sistem, bu devirde pc alınmaz.