Neler Yeni

Yardım Dostlar bu üç laptoptan hangisi tercih edilmeli !?

TİTAN.

80+ Platinum
Dostlar bu bayram attığım lenovo laptopu alıcaktım ama bu fiyarlara kadar çıkması beni düşündürdü acaba geleceğe yönelik daha iyi bir laptop alınabilir mi bu fiyat bandında benimde aklıma bunlar geldi

Bu alıncak olan

Bunlarda bunun yerine alsam nasıl olur diye düşündüklerim ekran kartı benim için önemli ama geleceğe dönük olması daha önemli gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
Dostlar bu bayram attığım lenovo laptopu alıcaktım ama bu fiyarlara kadar çıkması beni düşündürdü acaba geleceğe yönelik daha iyi bir laptop alınabilir mi bu fiyat bandında benimde aklıma bunlar geldi

Bu alıncak olan

Bunlarda bunun yerine alsam nasıl olur diye düşündüklerim ekran kartı benim için önemli ama geleceğe dönük olması daha önemli gibi

Oyun odaklı mı alacaksınız hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
Evet hocam ama geleceğe dönük olmasını istiyorum Lenovo max 16gb ram destekliyor mesela diğerleri 32 hangisini tercih etsem bilemedim
Lenovo hocam ben de öyle yaptım masa üstü 16gb ram max ama ekran kartı asus rog strix 2060 lı sistem olduğu için onu tercih ettim ekran kartı önemli

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan

Bu alıncak olan

Attigin msi ve asus zatem kötü kasalara sahip 2 model lenovo al.

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Junlx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yiğit Yardımcı

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

Bu alıncak olan

lenovoda 8 ram var ve 3060 kaç W versiyonu bence fiyatı iyi gelmedi bilemedim ama diğerleri alınmaz

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
3060 3050den cok daha güçlü rakib bile değiller lenovo kesinlikle

Kralmelo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Melih
Ramden ve Ekran kartından dolayı MSI 'ı eliyorum geriye bir tek Asus ve Lenovo kalıyor Asus 'un işlemcisi Lenovo'da bulunan işlemciye göre çok daha güçlü ayrıca Asus'ta 16 GB Ram var Lenovo'da ise 8 GB Ram var fakat Lenovo' da bulunan ekran kartı Asus'ta bulunan ekran kartına göre çok daha güçlü.

Kısacası eğer işlemci gücü gerektiren işlemler yapacaksanız Asus , ekran kartı gerektiren işlemler yapacaksanız Lenovo'ya 8 GB ram ekleyip alacaksınız.

Top Bottom