Yardım Dostlar bu üç laptoptan hangisi tercih edilmeli !?

TİTAN.

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,603
Dostlar bu bayram attığım lenovo laptopu alıcaktım ama bu fiyarlara kadar çıkması beni düşündürdü acaba geleceğe yönelik daha iyi bir laptop alınabilir mi bu fiyat bandında benimde aklıma bunlar geldi

Bu alıncak olan

Bunlarda bunun yerine alsam nasıl olur diye düşündüklerim ekran kartı benim için önemli ama geleceğe dönük olması daha önemli gibi

Dostlar bu bayram attığım lenovo laptopu alıcaktım ama bu fiyarlara kadar çıkması beni düşündürdü acaba geleceğe yönelik daha iyi bir laptop alınabilir mi bu fiyat bandında benimde aklıma bunlar geldi

Bu alıncak olan

Bunlarda bunun yerine alsam nasıl olur diye düşündüklerim ekran kartı benim için önemli ama geleceğe dönük olması daha önemli gibi

Oyun odaklı mı alacaksınız hocam

Evet hocam ama geleceğe dönük olmasını istiyorum Lenovo max 16gb ram destekliyor mesela diğerleri 32 hangisini tercih etsem bilemedim
Lenovo hocam ben de öyle yaptım masa üstü 16gb ram max ama ekran kartı asus rog strix 2060 lı sistem olduğu için onu tercih ettim ekran kartı önemli

Bu alıncak olan

Attigin msi ve asus zatem kötü kasalara sahip 2 model lenovo al.

Bu alıncak olan

lenovoda 8 ram var ve 3060 kaç W versiyonu bence fiyatı iyi gelmedi bilemedim ama diğerleri alınmaz

3060 3050den cok daha güçlü rakib bile değiller lenovo kesinlikle

Ramden ve Ekran kartından dolayı MSI 'ı eliyorum geriye bir tek Asus ve Lenovo kalıyor Asus 'un işlemcisi Lenovo'da bulunan işlemciye göre çok daha güçlü ayrıca Asus'ta 16 GB Ram var Lenovo'da ise 8 GB Ram var fakat Lenovo' da bulunan ekran kartı Asus'ta bulunan ekran kartına göre çok daha güçlü.

Kısacası eğer işlemci gücü gerektiren işlemler yapacaksanız Asus , ekran kartı gerektiren işlemler yapacaksanız Lenovo'ya 8 GB ram ekleyip alacaksınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,752
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri