Hocam iade işlemleri ile uğraşmak istemediğim için kararsız kaldım bu hafta alayım en iyisi benHocam paranız varsa alın köşede dursun kayda değer bir indirim gelirse iade edip tekrar alırsınız zamdan etkilenmemiş olursunuz.
Monitöre karar verdiniz mi hocam ?Hocam iade işlemleri ile uğraşmak istemediğim için kararsız kaldım bu hafta alayım en iyisi ben
Yılbaşı indirimi gelme ihtimali var mı hocam bana kalsa bu hafta içinde alıp rahatlamak istiyorumHocam Kasım ayı sonrası ufaktan artış var bazı monitorlerde ama bazılarını da ucuzlattılar. Epey akakçe gibi yerlerden dönemsel grafiklere bakarak görebilirsiniz. Bütçe oluşur oluşmaz almanızı tavsiye edebilirim çünkü Kasım bitti, üstüne bir de yeni yıl yaklaşıyor. Tavsiyem; ikna olduğunuz cihazı alıp testlerini yaptıktan sonra artık tekrar fiyat bakmayın, kafanız rahat kullanın.
Hocam bazı uygun fiyatlı monitörler 1 k 2 k gibi fiyat artışı yaptılar yılbaşı indirimi olur mu bilmem ama bu ayın ortasına kadar böyle arttırım yaparlarsa indirimlerin bir anlamı kalmayacak gibi geliyor bana indirimlerle bile şuandan pahalıya gelecek gibi en azından benim görüşüm bu tabi ki bu konuda yıllardır takibini yapan bilgisayar monitör konusunda uzman arkadaşlarımız daha iyi yorumlar yaparYılbaşı indirimi gelme ihtimali var mı hocam bana kalsa bu hafta içinde alıp rahatlamak istiyorum
şu aralar çok zam yada indirim olacağını düşünmüyorum. monitör için bütçe nedir ve hangi özellikler şartınız?Yılbaşı indirimi gelme ihtimali var mı hocam bana kalsa bu hafta içinde alıp rahatlamak istiyorum
Hocam 2 k monitör alıcam 27 İnch hikayeli oyun oynayacağım çoğunlukla fps oyunlarıda oynarım ama o kadar fazla değil bütçe 10 kşu aralar çok zam yada indirim olacağını düşünmüyorum. monitör için bütçe nedir ve hangi özellikler şartınız?