Dostlar monitör almayı düşünüyorum 1 2 hafta içinde zam gelirmi indirim gelir mi

Gagafa

80+
Reaksiyon skoru
56
Arkadaşlar başlıkta yazdıgım gibi acele etmem gerekiyormu yoksa hemen alayım mı

Hocam paranız varsa alın köşede dursun kayda değer bir indirim gelirse iade edip tekrar alırsınız zamdan etkilenmemiş olursunuz.

Hocam paranız varsa alın köşede dursun kayda değer bir indirim gelirse iade edip tekrar alırsınız zamdan etkilenmemiş olursunuz.
Hocam iade işlemleri ile uğraşmak istemediğim için kararsız kaldım bu hafta alayım en iyisi ben

Hocam Kasım ayı sonrası ufaktan artış var bazı monitorlerde ama bazılarını da ucuzlattılar. Epey akakçe gibi yerlerden dönemsel grafiklere bakarak görebilirsiniz. Bütçe oluşur oluşmaz almanızı tavsiye edebilirim çünkü Kasım bitti, üstüne bir de yeni yıl yaklaşıyor. Tavsiyem; ikna olduğunuz cihazı alıp testlerini yaptıktan sonra artık tekrar fiyat bakmayın, kafanız rahat kullanın.

Hocam Kasım ayı sonrası ufaktan artış var bazı monitorlerde ama bazılarını da ucuzlattılar. Epey akakçe gibi yerlerden dönemsel grafiklere bakarak görebilirsiniz. Bütçe oluşur oluşmaz almanızı tavsiye edebilirim çünkü Kasım bitti, üstüne bir de yeni yıl yaklaşıyor. Tavsiyem; ikna olduğunuz cihazı alıp testlerini yaptıktan sonra artık tekrar fiyat bakmayın, kafanız rahat kullanın.
Yılbaşı indirimi gelme ihtimali var mı hocam bana kalsa bu hafta içinde alıp rahatlamak istiyorum

Yılbaşı indirimi gelme ihtimali var mı hocam bana kalsa bu hafta içinde alıp rahatlamak istiyorum
Hocam bazı uygun fiyatlı monitörler 1 k 2 k gibi fiyat artışı yaptılar yılbaşı indirimi olur mu bilmem ama bu ayın ortasına kadar böyle arttırım yaparlarsa indirimlerin bir anlamı kalmayacak gibi geliyor bana indirimlerle bile şuandan pahalıya gelecek gibi en azından benim görüşüm bu tabi ki bu konuda yıllardır takibini yapan bilgisayar monitör konusunda uzman arkadaşlarımız daha iyi yorumlar yapar

şu aralar çok zam yada indirim olacağını düşünmüyorum. monitör için bütçe nedir ve hangi özellikler şartınız?

monitör için zam olacağnıı sanmam.

ssd-ram-ekran kartı bunlara ekstra zamların geleceğini düşünüyorum.

şahsen petrolde çalışıyorum, 1 ay önce ram aldım 9bin TL'ye. o gece mazota 3 lira zam geldi. ertesi gün aldığım ram 20.000 tl oldu. XPG ram almıştım 6000mhz cl30. biraz alakasız olucak ama benim kafam artık tamamen bulduğum fiyata almak hele ki yeni seneye girmeden :D

geçen paylaşılan lenovo 320hz monitör hala 6199 fiyattan satılıyor monitörlere aman aman bir zam geleceğini düşünmüyorum.

şu aralar çok zam yada indirim olacağını düşünmüyorum. monitör için bütçe nedir ve hangi özellikler şartınız?
Hocam 2 k monitör alıcam 27 İnch hikayeli oyun oynayacağım çoğunlukla fps oyunlarıda oynarım ama o kadar fazla değil bütçe 10 k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,378
Üyeler
185,718
Son üye
fatihep0
Geri