Çözüldü✓ DOSTLAR SİSTEMİ ALIYORUM SİZCE NASIL

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,320

SSD twinos yapınca tam 38k oluyor tam bütçemde sizce nasıl alınır mı sipariş vereceğim onaylarsanız

Ekran kartında güvenlik etiketi neden yok?

Ben olsam o fiyata bu sistemi alırdım. Ekran kartım ve anakartım Asus marka olurdu.

Hocam attığınız sistem çok saçma kalıyor benim attığımın yanına SSD zayıf işlemci zayıf soğutucu zayıf ve ekran kartı 8Gb bilmem anlata bildimmi bikstar güzel marka

Ben olsam o fiyata bu sistemi alırdım. Ekran kartım ve anakartım Asus marka olurdu.

8gb 5060ti alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD twinos yapınca tam 38k oluyor tam bütçemde sizce nasıl alınır mı sipariş vereceğim onaylarsanız

Ekran kartında güvenlik etiketi neden yok?
Sistem güzel hocam bufiyata başka bişi bulunmaz zaten büt çenizi 40 küsüre çıkarırsanız rtx 5070 li sistemler var

Babam geldi ben monitör dahil 40k dedim sana sen sistem anlamişsın dedi ve resti çekip gitti şoktayım

8gb 5060ti alınmaz

Sistem güzel hocam bufiyata başka bişi bulunmaz zaten büt çenizi 40 küsüre çıkarırsanız rtx 5070 li sistemler var
40k idi ama peder monitör dahil anlamış konuşurken öyle bir şey demiyordu ben o kadar beklettim paramı altın yapacaktım olacak işmi bu ya hadi git de adama ben birde üstüne monitör alcam 8 9k diye

Bütçeyi 35k ya düžür hocam manitör olarakta 4.6 ya aoc al
Hocam 35k olsada adam onada müsade etmiyor monitör 8k gibi olur demiştim ben 32k ya sistemmi var o kadar heves ettim bu özellikte sistemlere şimdi bana gelip az daha düşüğünü al derse atarım kendimi günlerce hayalini kurdurttu

Babam sağolsun hevesimle oynayarak güzel bir fake attığı için konu çözülmüştür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,295
Üyeler
184,765
Son üye
altanaydin
Geri