Anime Katledici
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 503
dostlar sivilce nasıl yok edebilirim ? ve sivilceleri yok etmek istiyorum benim yaşımdakilerin yüzü bebek poposu gibi benim mayın tarlası ne yapmam lazım
hmm söylemesem olmaz mıyaşın kaç ?
özel cildiyeye git ilaç yazarlar iyi geliyor.dostlar sivilce nasıl yok edebilirim ? ergenlikteyim ve sivilceleri yok etmek istiyorum benim yaşımdakilerin yüzü bebek poposu gibi benim mayın tarlası ne yapmam lazım
knk söyle ne olacak utanmayın yaşınızdan dalga geçen garipleride sallayın sanki onlar hiç o yaşta olmadılarhmm söylemesem olmaz mı
kanka sıkma sonra onların izi kalıyor bırak kendi halinde geçsindostlar sivilce nasıl yok edebilirim ? ve sivilceleri yok etmek istiyorum benim yaşımdakilerin yüzü bebek poposu gibi benim mayın tarlası ne yapmam lazım
herkes öyle diyorda patlatmadan nasıl rahat edicek adam?kanka sıkma sonra onların izi kalıyor bırak kendi halinde geçsin
iz fenan bırakmıyor öyle yapınca zaten zararlı bir şey patlatmak
beklicen sonra hep durucak izi bu seninlen alakalı değil utanılacak bir şey yok dalga geçenlerede ilerde yüzünle havalanırsınherkes öyle diyorda patlatmadan nasıl rahat edicek adam?
yüzünde intihap ile mi gezsin.
knk rahatsız oluyorum diğerlerinde yok bende var falan yanikanka sıkma sonra onların izi kalıyor bırak kendi halinde geçsin
iz fenan bırakmıyor öyle yapınca zaten zararlı bir şey patlatmak
Her gün bakım yaparsan çerez abur cubur fazla yağlı şeyler yemezsen ve mastürbasyon yapıyorsan azaltırsan azalır benim yüzüm nerdeyse baby face çoğu kız soruyor napıyorsun sadece bakım birde dikkatli beslenme ve mastürbasyon az tutulsa çıkmaz çokdostlar sivilce nasıl yok edebilirim ? ve sivilceleri yok etmek istiyorum benim yaşımdakilerin yüzü bebek poposu gibi benim mayın tarlası ne yapmam lazım
doktora danış derimdostlar sivilce nasıl yok edebilirim ? ve sivilceleri yok etmek istiyorum benim yaşımdakilerin yüzü bebek poposu gibi benim mayın tarlası ne yapmam lazım
merak etme beni dinleknk rahatsız oluyorum diğerlerinde yok bende var falan yani