600 civarı dostumAh bide bütçeyi belirtseniz?
600 civarıBütçe?
600 civarı dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
600 civarı
Bu psu cidden iyi mi? koyduğum gibi patlicakmış gibi![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 949,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Legend Mesh RGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatına göre güzel.Bu psu cidden iyi mi? koyduğum gibi patlicakmış gibi
Okuma engelli değilim. Gördüm de ne yazdığını. Bütçe belirtmemiş kişiye gidip de en pahalısını önermek komik değil komik olmadığı için de çok sinirlendim kızgın attım problem var mı peki?@Muti okuma engelli misin?
İlk başta bütçe belirtmemiş ben de önerimi yaptım?
Bütçe belirtmemiş, istediğimi öneririm.Okuma engelli değilim. Gördüm de ne yazdığını. Bütçe belirtmemiş kişiye gidip de en pahalısını önermek komik değil komik olmadığı için de çok sinirlendim kızgın attım problem var mı peki?
İstediğini önerebilirsin sıkıntı yok. Ben de istediğim ifadeyi kullanabilirim bunda sıkıntı var mı yok ee? Hesap soruyormuş gibi konuşuyorsun bi de. Şimdi eğer bir sıkıntın varsa konuşabilirsinBütçe belirtmemiş, istediğimi öneririm.
Önerdiğim ürünlerin herhangi bir sıkıntı varsa konuş?
Evet var sıkıntı.İstediğini önerebilirsin sıkıntı yok. Ben de istediğim ifadeyi kullanabilirim bunda sıkıntı var mı yok ee? Hesap soruyormuş gibi konuşuyorsun bi de. Şimdi eğer bir sıkıntın varsa konuşabilirsin