Stoklar azalıyor o yüzdendir diye tahmin ediyorumDostlar daha 3-4 saat önce baktığım toplama hazır sistem birden fiyat arttııyor 3 saatte bir sürekli fiyat artarmı ya dolar oynamıyor bişey olmuyor nedir bu ? Yarına heralde 7 bini bulcak
Dostlar daha 3-4 saat önce baktığım toplama hazır sistem birden fiyat arttııyor 3 saatte bir sürekli fiyat artarmı ya dolar oynamıyor bişey olmuyor nedir bu ? Yarına heralde 7 bini bulcak
Muhtemelen stok sıkıntısındandır. Zaten dolar çok dengesiz.Dostlar daha 3-4 saat önce baktığım toplama hazır sistem birden fiyat arttııyor 3 saatte bir sürekli fiyat artarmı ya dolar oynamıyor bişey olmuyor nedir bu ? Yarına heralde 7 bini bulcak
Yarın kesin alacağım da karar veremedim 6.500 bütçe bunlarda git gide artıyor birdaha ne xaman toplarlr kim bilirKanka alacaksan donanım arşivi veya PC hocasından al bide sistemin çıktığı günler almaya dikkat et yoksa fiyat hâliyle hemen artıyor
Kanka şimdi benim fikrim bekle en fazla 2 hafta sonra toplarlar şimdi hemen alayım derken çok harcama diye diyorumYarın kesin alacağım da karar veremedim 6.500 bütçe bunlarda git gide artıyor birdaha ne xaman toplarlr kim bilir