Neler Yeni

Rehber A dan z ye bilgisayar toplama (part 1)

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Rehberi o
Zorlanmamışsınızdır diye umuyorum bu rehberi yaparken internete sorulacak soruları buraya yazmışsınız, boş rehber.
okudun mu? Rehberlerin amacı sorulara cevap olmaktır. Bende öyle yaptım. O zaman alınmaması gereken SSD modelleri rehberleride boş, ekran kartı kısmında kullandığım rehberde boş. Git onlara da boş rehber de.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Rehberi o

okudun mu? Rehberlerin amacı sorulara cevap olmaktır. Bende öyle yaptım. O zaman alınmaması gereken SSD modelleri rehberleride boş, ekran kartı kısmında kullandığım rehberde boş. Git onlara da boş rehber de.
Yaptığın rehber çok kötü alınmaması gereken ssd modelleri yazınca goofleda ne çıkıyor sanıyorsun bir o rehber çıkıyor.
Yaptığın rehberi anlatayım sana:
Googlea girdin rgb nedir yazdın c+p vs. Vs.

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Yaptığın rehber çok kötü alınmaması gereken ssd modelleri yazınca goofleda ne çıkıyor sanıyorsun bir o rehber çıkıyor.
İşlemci mimarisi nedir,threadler nedir yaz bi Google'a bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmeyen birisinin anlayabileceği şekilde mi? Amacım bilgisayar hakkında bir şey bilmeyenler için basitleştirdim. Ayrıca millet alınmaması gereken ssd modellerini vahiy sayesinde mi öğrendi? Hayır internetten baktı. Sırf bs yi savundum diye rehberlerim kötü,boş rehber olmuyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca madem kötü niye birçok kişi beğendi? Aralarında senden daha bilgili kişilerde var

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İşlemci mimarisi nedir,threadler nedir yaz bi Google'a bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmeyen birisinin anlayabileceği şekilde mi? Amacım bilgisayar hakkında bir şey bilmeyenler için basitleştirdim. Ayrıca millet alınmaması gereken ssd modellerini vahiy sayesinde mi öğrendi? Hayır internetten baktı. Sırf bs yi savundum diye rehberlerim kötü,boş rehber olmuyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca madem kötü niye birçok kişi beğendi? Aralarında senden daha bilgili kişilerde var
Rehberlere kötü olsa bile destek veriyoruz,
Ben beğenmedim ayrıca benden daha bilgili kişiler yok.
Herkes farklı alanla ilgileniyor, ekipman konularında özellikle kulaklık benim gibi bilgili ılanların sayısı çok az.
Rehberine 10 reaksiyon geldi diye iyi mi sanıyorsun 😄
Forumdaki tüm rehberlerde minimum 10 rekasiyon ve 2 sayfa mesaj var.

Lolcü Buse

80+ Bronze
benim için çok yaralı oldu teşekkür ederim bilgime bilgi kattım konuyu kaydettim ve en iyi cevap seçtim

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom