Neler Yeni

DOSYA TEMİZLİĞİ SONRASI WİFİ YOK LÜTFEN YARDIM EDİN

Caenss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can demrr
merhaba youtubede bi video karşıma çıktı (
) bu videoda kadının dediklerini yaptım pc yi yeniden başlattım wifi bluetooth gibi şeyler gitti her yeniden başlattığımda ekran birkaç saniyeliğine gidip geliyor bir defalığına ne yapmam lazım?

ANYA

80+ Bronze
başlat aç geri yükleme yaz aç onu sistem geri yükleme yap

Caenss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can demrr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
deniyorum cevap yazarım

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
laptopsa sitesine modelini yaz driverlerini yukle kasaysa anakart modelini googleye yaz sitesine git ordan da driverları indir yükle internet kablon yoksa telefon ınternetını usb ile paylaşarak indirebilirsin

Caenss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can demrr
ne yapmam lazım şuanda geri yüklüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptopsa sitesine modelini yaz driverlerini yukle kasaysa anakart modelini googleye yaz sitesine git ordan da driverları indir yükle internet kablon yoksa telefon ınternetını usb ile paylaşarak indirebilirsin
masa üstü ama şuanda geri yükleme yapıyor pc

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ege Çelikçi
) bu videoda kadının dediklerini yaptım pc yi yeniden başlattım wifi bluetooth gibi şeyler gitti her yeniden başlattığımda ekran birkaç saniyeliğine gidip geliyor bir defalığına ne yapmam lazım?
Sadece bilgisayarın hızlı açılmasını sağlayan şey başlangıçta açılan uygulamalarI kapatmak :D

Caenss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can demrr
Sadece bilgisayarın hızlı açılmasını sağlayan şey başlangıçta açılan uygulamalarI kapatmak :D
işte bilsem böyle olmazdı şuanda böyle kaldım fişi sök tak yaptım pc tekrar açıldı ama internet yok wifi da paylaşamıyorum kaldım ortada

TahinPekmez

80+ Silver
ethernet kablo.bulup baglanacaksin mecbur. sonra anakartin sitesine girip sürücüleri tekrar indireceksin. sistem geri yükleme işe yarayabilir aslinda.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,936
İsim
Orkun
Bu videodaki hiçbir ayar senin wifini götürmez. Klavyeden wifi tuşuna basıp açmayı dene. FN+F8 gibi bir tuş olur.
Olmuyorsa aygıt yöneticisine gir, ağ bağdaştırıcılarında wifi sürücün gözüküyor mu kontrol et. Gözüküyorsa kaldır bilgisayarını yeniden başlat.

Caenss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can demrr
Bu videodaki hiçbir ayar senin wifini götürmez. Klavyeden wifi tuşuna basıp açmayı dene. FN+F8 gibi bir tuş olur.
Olmuyorsa aygıt yöneticisine gir, ağ bağdaştırıcılarında wifi sürücün gözüküyor mu kontrol et. Gözüküyorsa kaldır bilgisayarını yeniden başlat.
ağ bağdaştırıcılarında gözüküyor %60 klavye var fn+8 yapsam f8 olacak wifi tuşunu bilmiyorum o yüzden. Ağ bağdaştırıcılarında sil yeri gri basamyıorum

valla sadece videoda dediklerini yaptım

kaldır dediğimde microsoft ağları için sistem bileşeni kaldırılamadı hata 0x80071779. yazıyor

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,936
İsim
Orkun
ağ bağdaştırıcılarında gözüküyor %60 klavye var fn+8 yapsam f8 olacak wifi tuşunu bilmiyorum o yüzden. Ağ bağdaştırıcılarında sil yeri gri basamyıorum

valla sadece videoda dediklerini yaptım

kaldır dediğimde microsoft ağları için sistem bileşeni kaldırılamadı hata 0x80071779. yazıyor
Laptop kullanmıyor musun? F tuşlarını iyice incele birinde wifi simgesi olur onu bulup dene.
Aygıt yöneticisinde gözüküyor ama aygıtı kaldır diyemiyor musun doğru mu anladım?

Top Bottom