emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,085
400 lira da parolapara veriyor bunu ibana çekebiliyonO ne kadar hediye veriyor
400 lira da parolapara veriyor bunu ibana çekebiliyonO ne kadar hediye veriyor
Hocam şimdi iyzico ile öde diyip oraya parolapara kartımı mı gireceğim ikisinden de yararlanmak için? o şekilde iyzico da veriyor mu iyzico kartımla almamamış olmama rağmen400 lira da parolapara veriyor bunu ibana çekebiliyon
Hocam iyzico için kimlik doğrulaması vs. Yapmamız gerekiyor mu?400 lira da parolapara veriyor bunu ibana çekebiliyon
evet iyzico ile yapıyon alışverişi ama parolaparadan çekiyor öyle düşünHocam şimdi iyzico ile öde diyip oraya parolapara kartımı mı gireceğim ikisinden de yararlanmak için? o şekilde iyzico da veriyor mu iyzico kartımla almamamış olmama rağmen
Ben garanti olsun diye yaptım bilmiyorum detaylarını.Hocam iyzico için kimlik doğrulaması vs. Yapmamız gerekiyor mu?
tamamdır hocam sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim birde hocam parolaparadan ayriyeten bir kampanyaya katılmaya gerek yok dimi? iyzicodan katıldım fakat parolaparada direk cashback olarak gözüküyor o yani bir kampanya katılım düğmesi yok diye düşünüyorumevet iyzico ile yapıyon alışverişi ama parolaparadan çekiyor öyle düşün
Ben garanti olsun diye yaptım bilmiyorum detaylarını.
Yok hayır parolapara direkt yatartamamdır hocam sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim birde hocam parolaparadan ayriyeten bir kampanyaya katılmaya gerek yok dimi? iyzicodan katıldım fakat parolaparada direk cashback olarak gözüküyor o yani bir kampanya katılım düğmesi yok diye düşünüyorum
Hocam 1700 lira yükledim parolapara hesabıma ziraat bankası aracılığı ile zaten gönderirken 6 7 lira fast işlem ücreti aldı üstüne bide para parolaparaya yatınca üstünden 10 lira da o almış fast işlem ücreti diye. Normal mi bu? totalde 16 17 lira alındı yaniYok hayır parolapara direkt yatar
normal ya bende de almıştı 10 liraHocam 1700 lira yükledim parolapara hesabıma ziraat bankası aracılığı ile zaten gönderirken 6 7 lira fast işlem ücreti aldı üstüne bide para parolaparaya yatınca üstünden 10 lira da o almış fast işlem ücreti diye. Normal mi bu? totalde 16 17 lira alındı yani
yokHocam bu da güzel fakat 1000 lira daha koyup xbox 9.nesil almayı düşündüm sizce mantıklı bir hamle olur mu