Doubleshock 4 mü Logitech F710 mu yardım.

400 lira da parolapara veriyor bunu ibana çekebiliyon
Hocam şimdi iyzico ile öde diyip oraya parolapara kartımı mı gireceğim ikisinden de yararlanmak için? o şekilde iyzico da veriyor mu iyzico kartımla almamamış olmama rağmen

Hocam şimdi iyzico ile öde diyip oraya parolapara kartımı mı gireceğim ikisinden de yararlanmak için? o şekilde iyzico da veriyor mu iyzico kartımla almamamış olmama rağmen
evet iyzico ile yapıyon alışverişi ama parolaparadan çekiyor öyle düşün
Hocam iyzico için kimlik doğrulaması vs. Yapmamız gerekiyor mu?
Ben garanti olsun diye yaptım bilmiyorum detaylarını.

evet iyzico ile yapıyon alışverişi ama parolaparadan çekiyor öyle düşün

Ben garanti olsun diye yaptım bilmiyorum detaylarını.
tamamdır hocam sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim birde hocam parolaparadan ayriyeten bir kampanyaya katılmaya gerek yok dimi? iyzicodan katıldım fakat parolaparada direk cashback olarak gözüküyor o yani bir kampanya katılım düğmesi yok diye düşünüyorum

tamamdır hocam sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim birde hocam parolaparadan ayriyeten bir kampanyaya katılmaya gerek yok dimi? iyzicodan katıldım fakat parolaparada direk cashback olarak gözüküyor o yani bir kampanya katılım düğmesi yok diye düşünüyorum
Yok hayır parolapara direkt yatar

f710 daha saglam kaliteli ama sekli cok kotu tutusu falan cok agir o yuzden doubleshock

Yok hayır parolapara direkt yatar
Hocam 1700 lira yükledim parolapara hesabıma ziraat bankası aracılığı ile zaten gönderirken 6 7 lira fast işlem ücreti aldı üstüne bide para parolaparaya yatınca üstünden 10 lira da o almış fast işlem ücreti diye. Normal mi bu? totalde 16 17 lira alındı yani

Hocam 1700 lira yükledim parolapara hesabıma ziraat bankası aracılığı ile zaten gönderirken 6 7 lira fast işlem ücreti aldı üstüne bide para parolaparaya yatınca üstünden 10 lira da o almış fast işlem ücreti diye. Normal mi bu? totalde 16 17 lira alındı yani
normal ya bende de almıştı 10 lira

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,258
Üyeler
183,253
Son üye
Theren1
Geri