Quasi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 491
Superonline kullanıyorum. Modem değişti ama değiştiğinden beri birden fazla kişi bir şey yapmak istese internet "hoppala hocam ne oluyor ya" oluyor. Birkaç kez teknik servis geldi odalarda internet değerlerine baktı normal çıktı ki zaten değerler normal çıkıyor olay o değerlerin karşılığını alamıyorum. Oynadığım oyunun sunucularıyla da alakalı olabilir ama oyunlarda maça girmeden önce maçtan beni atıyor ve internetinizi kontrol edin diyor, birkaç oyunda denedim hepsinde ani ping artışları oluyor ama bazıları direkt beni sunucudan atıyor. Bunlar olurken değerlerime baktığımda 80-160 download, 20-50 upload alıyordum. Bu değerler kötü mü yani? İnternetle aramda biraz mesafe var. Ve modem dolabın içinde duruyor (gözle görülür bir etkisi olur mu bilmiyorum
) Birkaç ay önce böyle değildi. Eski modemde 5ghz desteği vardı ama şu anki modem çalışırken 5ghz diye gözükmüyor, 2.4ghz diye gözüküyor. Kablosuz olarak kullanıyorum. Kablo çekme gibi bir durum düşünmüyorum. Önerilerinize açığım. Saygılar.