cemtastan2301
80+ Gold
İlk kez kurulumunu yaptım, monitörü açınca bu hatayı alıyorum. Sorun nedir ? Nasıl çözerim ?
dp kablosunu anakarta bağlamış olabilirsiniz ekran lartına takınİlk kez kurulumunu yaptım, monitörü açınca bu hatayı alıyorum. Sorun nedir ? Nasıl çözerim ?
dp kablosunu anakarta bağlamış olabilirsiniz ekran lartına takın
Anakarta bağladım, ekran kartına mı takmam lazım ?Kabloyu nasıl bağladığınızın fotoğrafını çekip bizimle paylaşır mısınız lütfen
tabii ki yoksa nasıl görüntü alacaksınıAnakarta bağladım, ekran kartına mı takmam lazım ?
hocam ekran kartınız var ise tabii ki ekran kartına bağlayacaksınız, ne işe yarayacak bağlamazsanızAnakarta bağladım, ekran kartına mı takmam lazım ?
tabii ki yoksa nasıl görüntü alacaksını
Nasıl bağlayacağım ? Girişini bulamadım.hocam ekran kartınız var ise tabii ki ekran kartına bağlayacaksınız, ne işe yarayacak bağlamazsanız
orada kasanın arkasında ekran kartının arkasında var belki koruyucu plastik olabilir ilk kez takıyorsanız onları söküp takınNasıl bağlayacağım ? Girişini bulamadım.
gördüğüm kadarıyla ekran kartın rtx 3060 arka kısmında d simgesi olan yere takabilirsinizbazı ekran kartları destekleyemeyebilir ekran kartın nedir
Nasıl bağlayacağım ? Girişini bul
orada kasanın arkasında ekran kartının arkasında var belki koruyucu plastik olabilir ilk kez takıyorsanız onları söküp takın
bazı ekran kartları destekleyemeyebilir ekran kartın nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
gördüğüm kadarıyla ekran kartın rtx 3060 arka kısmında d simgesi olan yere takabilirsiniz
Giriş yerini buldum plastik kapakçıkla kapatmışlar. HDMI ve DP kablosunu oraya mı takacağım yoksa sadece DP kablosunu mu ?Mesaj otomatik birleştirildi:
bu tür girişler olacak hocam size uygun girişi bulup takacaksınız
Hangisinden görüntü almak istiyorsanız onuGiriş yerini buldum plastik kapakçıkla kapatmışlar. HDMI ve DP kablosunu oraya mı takacağım yoksa sadece DP kablosunu mu ?
Kusura bakmayın, dediğim gibi ilk kez kurulum yapıyorum. İkisi beraber takılmıyor mu ?Hangisinden görüntü almak istiyorsanız onu