Neler Yeni

DR. Kaufman COVID19 Plandemi?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
İlk olarak dünya sadece senin yakınlarından oluşmuyor. Çok mutluyum ki benim ailemden bir kayıp olmadı fakat corona yüzünden yakınlarını kaybeden tanıdıklarım oldu. Senin yakınlarına bir şey olmadı diye kimseye bir şey olmayacak değil.

İkinci olarak bu lafı söyleyen adam kim? Ne iş yapıyor? Yoldan geçen birisi de olabilir. İnternette bunu araştırdım ve bu şey ile ilgili bir şey bulamadım. Benim yerime sen araştırıp gösterir misin neymiş bu.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
ayrıca HIV salgınında da bazı zeki , kendilerini üstün gören gruplar bunun homofobiyi arttırmak için gönderilen bir şey olduğunu ve insanların bu yüzden vefat ettiğini söyledi.
şu an kendileriyle alay ediliyor
çok değil 5 yıl sonra aynı konumda olacaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca benim cemil hocamın vebalini de sen mi alacaksın ? o neden vefat etti ? o da mı kendini öldürdü ? bilmeden atmak çok güzel şey.

NespaY

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Konu altına saldırgan mesajlar atmayın. Yok ölen var yok hastaneler dolu diye saçmalamayın KENDİ KANITLARINIZLA GELİN! Benimde yakınlarım var kimse covidden ölmedi.

Bugün saat 20.00 de simultan çeviri ile izleyeceğiniz Dr. Kaufman, “Bu pandemi kesinlikle uydurulmuş, bir halkla ilişkiler operasyonu. Ve gerçekten virüs yok, hastalık yok, ancak sosyal politikanın neredeyse tüm alanlarında hükümet politikasında önemli değişiklikler var. " dedi.
Hadi aşılarda çip var cahilliği makaraydı da sizin bu dediğiniz cahillik(level up)

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
AYRICA BİR KİŞİ DAHA BANA ARAŞTIR DERSE AĞZININ ORTASINA VURCAM artık . iddia sahibi iddiasını kanıtlamakla mükelleftir bu gibi basit bir temel mantığı yürütemeyenler gelip geniş resmi görüyor.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
PUAHAHAHAHAHAHA

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
hala saçma sapan popülerlik peşinde olan doktorların fotolarını alıp üstüne yazı yazıyorlar ve kanıt olarak atıyorlar
bilimsel düşünce yapısından bilimsel bilgiden uzak bir toplumda çok da şaşırmamak gerek.

Sonra ülkemizde neden bilim insanları çıkmıyor
al işte bu yüzden

siz şimdi corona için çalışan bilim insanlarını da bill gatesin ajanları olarak görüyorsunuzdur.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
hala saçma sapan popülerlik peşinde olan doktorların fotolarını alıp üstüne yazı yazıyorlar ve kanıt olarak atıyorlar
bilimsel düşünce yapısından bilimsel bilgiden uzak bir toplumda çok da şaşırmamak gerek.

Sonra ülkemizde neden bilim insanları çıkmıyor
al işte bu yüzden

siz şimdi corona için çalışan bilim insanlarını da bill gatesin ajanları olarak görüyorsunuzdur.
Dostum bu kadar üstüne gitmeye gerek yok arkadaşın. Zaten Dünya'nın düz olduğunu da savunuyor kendisi.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dostum bu kadar üstüne gitmeye gerek yok arkadaşın. Zaten Dünyanın düz olduğunu da savunuyor.
Üstüne gitmedim. *Kanıtları* sundum ve kendisinin neden böyle düşündüğünü psikolojik altyapısıyla açıkladım. Söylediklerimde hakaret veya aşağılayıcı cümle yok.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar konuya bir şey yazmanıza bile gerek yok cahile bir şey anlatamazsınız. Yaşasın kendi evreninde kendi gibilerle.

Top Bottom