Dragos Gaming Alınır Mı?

Fena bir grip salgını da var çok geçmiş olsun hocam. Bol su tüket iyice dinlen.

eyvallah hocam sağol 2 gündür dershaneye gidemiyorum valla. Bu arada matematikten 25 yapıp 360 derece demem bu konuya bruh Moment olmuş hayırlısı karizmayı çizdirdik o.O2

eyvallah hocam sağol 2 gündür dershaneye gidemiyorum valla. Bu arada matematikten 25 yapıp 360 derece demem bu konuya bruh Moment olmuş hayırlısı karizmayı çizdirdik o.O2
Hocam matematik olimpiyatında derecem var . Gerçek sınavda (3/4) *(5/4) e 15 / 4 demiştim 😎
Çok da takmamak lazım 🥶

Hocam matematik olimpiyatında derecem var . Gerçek sınavda (3/4) *(5/4) e 15 / 4 demiştim 😎
Çok da takmamak lazım 🥶

bu sene benim 3. Üni sınavına girişim hocam matematikte kapışalım mı o.O2

bu sene benim 3. Üni sınavına girişim hocam matematikte kapışalım mı o.O2
Hocam bence yanlış kişiye çatarsın :D
Geçen sene konular kalkınca bile oturup integral çözmüş adamım 😳
Neyse konuyu kirletmeyelim sonra uyarı falan alırız 🧐

Dragos, Turbox ve Izoly'den selam bile alma.

Hocam bence yanlış kişiye çatarsın :D
Geçen sene konular kalkınca bile oturup integral çözmüş adamım 😳
Neyse konuyu kirletmeyelim sonra uyarı falan alırız 🧐

ahaha işin şakası bu hocam zaten matematik benim işime yaramaz psikoloji okuyacağım o.O2 neyse bu konuyu sonra konuşuruz haklısınız konuyu kirletmeyelim.

@Baran Can Şaka bir yana Dragosdan uzak dur kardeşim aynı fiyata asusun bir monitörü olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, o daha güzel.

ahaha işin şakası bu hocam zaten matematik benim işime yaramaz psikoloji okuyacağım o.O2 neyse bu konuyu sonra konuşuruz haklısınız konuyu kirletmeyelim.

@Baran Can Şaka bir yana Dragosdan uzak dur kardeşim aynı fiyata asusun bir monitörü olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, o daha güzel.
AOC 24G2AE Bu nasıl?

Bu markadan bana 3090 verseler almam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,864
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri