Neler Yeni

Dragos North için fan önerisi

Rovert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Nihat Öznalçacı
Merhaba bu kasayı alıcam fan önerilerinizi bekliyorum beyaz olursa sevinirim.Birde bu kasaya MSI B760M uyumlu olur mu ?

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Emirhan
Merhaba bu kasayı alıcam fan önerilerinizi bekliyorum beyaz olursa sevinirim.Birde bu kasaya MSI B760M uyumlu olur mu ?
atx kasaya elbette matx anakart olur hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve fanlar için bütçeniz nedir?

Rovert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Nihat Öznalçacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

5 fan için 3000tl ayırdım

kasa için bunu düşündüm

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Emirhan

kasa için bunu düşündüm
Hava akışı cfm değerli pek tatmin etmedi hocam şuna da bakabilirsin. 78 cfm değerine sahip nzxt zaten kaliteli marka malzemesi de kalitelidir

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi

kasa için bunu düşündüm
Hocam O fanlar muhtmelen marka gibi kalitesiz fanlardır arkadaşın dediği gibi değerleride iyi değil

-Söylediginiz kasa Normalde HYTE Y60'ın çakma çin/Taiwan'da markasız olarak üretilen sonra markaların alıp kendi logosunu bastıkları yan sanayi kasalardır bir nevi ve bu yüzden kasanın soğutma performansı orjinali olan HYTE Y60 kadar iyi değil çok kötü diye biliyorum isterseniz bir daha düşünün

-HYTE Y60 kasalara en çok Lian Li fanları yakışıyor ve soğutmaları çok iyi ama biraz tuzlular bu yüzden size tavsiyem Alttaki çinde üretilen ama değerleri iyi olan fanlar hemde ucuz olduğu için daha fazla alabilirsiniz

Altarnatifler⬇️
(Genel olarak Lian li benzeri kaliteli ve sesiz fanları seçtim yorumlarını okuyunca anlarsınız)

https://share.temu.com/4EsJqjVJSFA

-1'ci linkteki ile 2'ci linkteki ürün aynı ama farklı satıcılar bu yüzden 2'ci linkteki daha ucuz ama yeni bir satıcı bu yüzden güvenilir olması için en çok satan ve daha fazla yorumu olan 1'in ci linktekinden almanı tavsiye ederim.

-Dikkat et 5'den fazla alırsan gelmez Türkiyedeki gümrük kuralları ayda en fazla 5 ürün almana izin veriyor ve toplamı 30 Euroyu geçmemeli yani garanti olsun diye 1050TL'yi geçme kargo vergi dahil olmayan fiyatında

-1 hesap ile 4 tane alabilirsin en fazla 1'in ci linkte olanından 5 tane alırsan 30 euro'yu geçiyor yani gümrükte falan kalır boşa paran gider bu yüzden 4 tane sipariş et sonra 2-4 tane artık kaç tane lazımsa onuda Ailendeki başka birinin hesabından sipariş et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom