DRAM IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR PC AÇILMIYOR

Goumju

80+
Reaksiyon skoru
8
3 haftadır şehir dışındaydım eve gelip huzurla pc oynayacaktım ancak pc açılmıyor. Dram ışığı kırmızı yanıyor. Bios pilini çıkarmayı, ramleri tüm slotlarda denedim, tek ram olarak denedim ancak açılmıyor yardımcı olabilecek var mı?
Anakart B850 Gigabyte Aourus Elite
Ram Viper Venom 6000mhz 30cl 16x2

3 haftadır şehir dışındaydım eve gelip huzurla pc oynayacaktım ancak pc açılmıyor. Dram ışığı kırmızı yanıyor. Bios pilini çıkarmayı, ramleri tüm slotlarda denedim, tek ram olarak denedim ancak açılmıyor yardımcı olabilecek var mı?
Anakart B850 Gigabyte Aourus Elite
Ram Viper Venom 6000mhz 30cl 16x2
Milli ramler elde patlamaya başladı anlaşılan ramlerin ucunu yumuşak silgi ile silmeyi dene biosa geçebilirsen resetle biosu

RAM'leri söküp silgiyle sildim defalarca RAM'leri 1 3, 2 4 şeklinde 2'li 1, 2, 3, olacak şeklinde tek tek denedim, clear CMOS içinde BIOS pilini çıkarıp bekledim ve clear CMOS pinlerine kapalıyken 3 saniye tornavida ucu ile dokundum hala aynı durumdayım PC açılıyor görüntü gelmiyor DRAM ışığı yanıyor. Daha ne yapılabilir bilmiyorum.

Laf etmeyin patriotuma. Yani eski bir donanım da değil ki çıkartıp silgiyle silesin. Statik elektriği atmayı dene, bi keresinde bende de oldu psu dan gelen tüm kabloları söküp yaniden takınca düzeldi nasıl olduysa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,723
Üyeler
183,628
Son üye
radeonn
Geri