Neler Yeni

Dram ışığı yanıyor fanlar son hız dönüyor 2 dk sonra ışık sönüyor PC açılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Gökdemir
Bugün anakart işlemci be ramimi değiştirdim. Anakart b650m gaming wifi işlemci ryzen 5 7500f ram ise kingstom beast 16gb. İlk çalışmalarda yada resetlemelerde dram ışığı yanıyor ara sıra cpu ışığıda yanıyor fanlar som hız dönüyor bir kaç dakika sonra ışıklar sönüyor ve PC açılıyor. Bilgisayarı sıfırladım ama sorun çözülmedi. Yardım pls

Son düzenleme:

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
bilgisayar açılırken ekran kartı fanları vs zaten tam hız çalışır sonra yüke binmediği sürece de diğer fanlar yavaş çalışır ekran kartı fanı durur. ilk başta sistem bileşenleri uyumluluk için çalışması gerekir sebebi bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkay Gökdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar açılırken ekran kartı fanları vs zaten tam hız çalışır sonra yüke binmediği sürece de diğer fanlar yavaş çalışır ekran kartı fanı durur. ilk başta sistem bileşenleri uyumluluk için çalışması gerekir sebebi bu.
Bu bilgisayar 5 senedir bende parça değişimi öncesi böyle bir sorun yoktu 10 sn de açılan bilgisayar 5 dk da açılıyor

Nssng

80+
Bugün anakart işlemci be ramimi değiştirdim. Anakart b650m gaming wifi işlemci ryzen 5 7500f ram ise kingstom beast 16gb. İlk çalışmalarda yada resetlemelerde dram ışığı yanıyor ara sıra cpu ışığıda yanıyor fanlar som hız dönüyor bir kaç dakika sonra ışıklar sönüyor ve PC açılıyor. Bilgisayarı sıfırladım ama sorun çözülmedi. Yardım pls
Anakartınızın bios güncellemesini yapın. Bilmiyorsanız üretici sitesinde nasıl yapıldığına dair videolar vardır. Biosu güncelledikten sonra biosdan expo ayarını açın.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Bu bilgisayar 5 senedir bende parça değişimi öncesi böyle bir sorun yoktu 10 sn de açılan bilgisayar 5 dk da açılıyor
yüksek hz ram takınca bilgisayarın açılması değişir. anaakrt üzerinden ram ayarlamalarını yaptınız mı

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
1