xragu
80+ Gold
Dahası
Monitörü başka bir pc de deneme şansınız varmıEkran kartını tamamen söktüm yine Ez Debug LED DRAM ışığo yanıyor.
Monitörü başka bir pc de deneme şansınız varmıEkran kartını tamamen söktüm yine Ez Debug LED DRAM ışığo yanıyor.
Eveet her ikisini de denedim ekran kartına taktım olmadı, anakarta taktım olmadı. Ram uyumsuzluğu yüzünden olabilir mi?Görüntü kablosunu ekran ksrtına takıyorsunuz dimi?
Laptoptan hdmi ile görüntü aktardım ekrana. Ekran da problem yok.Monitörü başka bir PC de deneme şansınız varmı
Eveet her ikisini de denedim ekran kartına taktım olmadı, anakarta taktım olmadı. Ram uyumsuzluğu yüzünden olabilir mi?
Ram lari iyice oturttunuz değilmi?Eveet her ikisini de denedim ekran kartına taktım olmadı, anakarta taktım olmadı. Ram uyumsuzluğu yüzünden olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptoptan hdmi ile görüntü aktardım ekrana. Ekran da problem yok.
Denedim bunu hemde defalarca hatta rami gidip sıfırıyla değiştirdim. Yine olmadı hep aynı hata.O zaman 1 tane ramı çıkarttıp çalıştırın ama ram i yanlış slota takmayın denemekten zarar gelmez
Eveet yüzde yüz eminim silgi ile sildim hatta sıfır tüm parçalar.Ram lari iyice oturttunuz değilmi?
O zaman sistemi tamamen sökü ve az bekleyin tekrar sistemi kurmaya başlayın bütün kabloların takılı olduğundan emin olunDenedim bunu hemde defalarca hatta rami gidip sıfırıyla değiştirdim. Yine olmadı hep aynı hata.
Eveet yüzde yüz eminim silgi ile sildim hatta sıfır tüm parçalar.
Deneyeceğim bunu ilk defa da pc toplamıyorum ama acaba parçalar mı birbiribe uyumlı değil?Tüm parçaları çıkar, anakartı kasadan çıkar işlemci ve bios pili dahil tüm parçalar sök hiç biri birbiriyle temas etmesin ve 20 dakika bekle montaj yapıp uzay montaj olarak dene
Maalesef bilmiyorum hocam ozamqn inşallah çözersiniz.Denedim bunu hemde defalarca hatta rami gidip sıfırıyla değiştirdim. Yine olmadı hep aynı hata.
Eveet yüzde yüz eminim silgi ile sildim hatta sıfır tüm parçalar.
Hayır uyumluDeneyeceğim bunu ilk defa da PC toplamıyorum ama acaba parçalar mı birbiribe uyumlı değil?
Parçaların birbirine uyumsuz olma durumu var mıdır? Çünkü çalıştırdığım zaman kapanmıyor yani sürekli çalışıyor her şey ama ekrana görüntü gitmiyor. Anakart bozuk olsa biyerden sonra kapatır diye düşünüyorum. Ez Debug Led ışıklarında kontrol ederken önce CPU ışığı yanıyor hemen sönüyor DRAM e geçince yanık kalıyor ama her şey aktif. Kafayı yiyeceğim resmen.O zaman sistemi tamamen sökü ve az bekleyin tekrar sistemi kurmaya başlayın bütün kabloların takılı olduğundan emin olun
Sağol hocam umarım çözebilirim desteğin için teşekkür ederimMaalesef bilmiyorum hocam ozamqn inşallah çözersiniz.
İnşallah çözersiniz hocam.Parçaların birbirine uyumsuz olma durumu var mıdır? Çünkü çalıştırdığım zaman kapanmıyor yani sürekli çalışıyor her şey ama ekrana görüntü gitmiyor. Anakart bozuk olsa biyerden sonra kapatır diye düşünüyorum. Ez Debug LED ışıklarında kontrol ederken önce CPU ışığı yanıyor hemen sönüyor DRAM e geçince yanık kalıyor ama her şey aktif. Kafayı yiyeceğim resmen.
Sağol hocam umarım çözebilirim desteğin için teşekkür ederim