Neler Yeni

Çözüldü✓ DRAM ışığı yanıyor ve bilgisayar açılmıyor

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,293
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yok be ondan değil. Son BIOS güncellemesi yüzünden oldu
Şuan bir tane RAM'i çıakrttım ve bilgisayar açıldı. (Açılana kadar ekrana tuhaf tuhaf yazılar geldi ve 2 - 3 defa yeniden başlatarak açıldı. Şimdi ne yapayım dostlar?
Normal bunlar, diğer rami tak çalışır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
@Farex 2 RAM de şuan takılı ve pc yi açtığımda Memory Changed uyarısı geldi F1 ve F2 seçeneklerinden F1 (Go setup) tuşuna bastım ve bios a attı beni. Şimdi ne yapayım?
IMG_20230726_203327.jpg

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,698
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sorun çözüldü mü olmadıysa CMOS reset ile sorun gidebilir

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,293
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Merlin
Yok be ondan değil. Son BIOS güncellemesi yüzünden oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bir tane RAM'i çıakrttım ve bilgisayar açıldı. (Açılana kadar ekrana tuhaf tuhaf yazılar geldi ve 2 - 3 defa yeniden başlatarak açıldı. Şimdi ne yapayım dostlar?
Hocam aynı hatayı alıyorum da yardımcı olun lütfen burada yazanları yaptım tek ramle pc açılıyor ama çift Ram olunca pc yine aynı dram ve cpu ışığı yanmaya başlıyor bios a girip mhz 4800 ayarladım normal hali 6400 aynı hatayı tekrar aldınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aynı hatayı alıyorum da yardımcı olun lütfen burada yazanları yaptım tek ramle pc açılıyor ama çift Ram olunca pc yine aynı dram ve cpu ışığı yanmaya başlıyor bios a girip mhz 4800 ayarladım normal hali 6400 aynı hatayı tekrar aldınız mı?
Şuan biosdan 4800 yaptıktan sonra pc de sadece dram ışığı yanmaya başladı görüntü gelmiyor

Top Bottom