- Konu Sahibi Konu Sahibi
evetAnakart Z490-A Pro mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha pardon işlemcinin termal macununu değiştirmişsin. Ben işlemciyi de değiştirdin zannettim. Bu dediğimi yapıp tekrardan bir dene bakalım.
Monitöre Display Port ile mi bağlanıyorsun?bilgisayarin islemci ve ekran karti macununu degistirdim acmaya calistigimda goruntu gelmiyor. dram ve cpu isigi yanip sonuyor
Monitöre Display Port ile mi bağlanıyorsun
sanirim öyleMonitöre Display Port ile mi bağlanıyorsun?
Monitör güç kablosunu çıkarıp az bekleyip geri takıp kasayı çalıştırmayı dener misin?sanirim öyle
hocam dediklerini harfiylen yaptim sonuç ayniHa pardon işlemcinin termal macununu değiştirmişsin. Ben işlemciyi de değiştirdin zannettim. Bu dediğimi yapıp tekrardan bir dene bakalım.
Bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı kalmasın. Ondan sonra RAM'leri ve ekran kartını çıkar. Çıkardıktan sonra JBAT yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri ve ekran kartını takıp sistemi çalıştır bakalım.
Alıntıyı görüntüle
simdi deniyorumMonitör güç kablosunu çıkarıp az bekleyip geri takıp kasayı çalıştırmayı dener misin?
RAM'leri A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olarak takıyorsun di mi?hocam dediklerini harfiylen yaptim sonuç ayni
denedim olmadiMonitör güç kablosunu çıkarıp az bekleyip geri takıp kasayı çalıştırmayı dener misin?
evetRAM'leri A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olarak takıyorsun di mi?
A2'ye takılı olanı B2'ye, B2'ye takılı olanı A2'ye takıp tekrardan dene bakalım.denedim olmadi
evet
denedim olmadiA2'ye takılı olanı B2'ye, B2'ye takılı olanı A2'ye takıp tekrardan dene bakalım.
İşlemci fanını çok sıktıysan biraz gevşet onun dışında aklıma başka çözüm gelmiyor halen DRAM ışığı mı yanıyor?denedim olmadi
Harbiden alakalı alakasız her şeyi denemiş olduİşlemci fanını çok sıktıysan biraz gevşet onun dışında aklıma başka çözüm gelmiyor halen DRAM ışığı mı yanıyor?
bilgisayari ilk actigimda dram ve cpu yanip sonuyor sonra dram yanıyor sadeceİşlemci fanını çok sıktıysan biraz gevşet onun dışında aklıma başka çözüm gelmiyor halen DRAM ışığı mı yanıyor?
stok sogutucu klipsliHarbiden alakalı alakasız her şeyi denemiş oldu