asuramerlin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 44
- İsim
- Merlin
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bios pilini çıkartıp taktım yerine sonra iki diğer ışık söndü bu beyaz ışık yanıyor fanlar yanıyor ama dönmüyor ekran kartında ama bütün kablolar tam oturdu @marvexyBios pili cıkart sıfarla acılınca cıft ramı tak expo 1 sec ram frekansını ayarla öyle dene bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam açıldı şuan ekranHocam bios pilini çıkartıp taktım yerine sonra iki diğer ışık söndü bu beyaz ışık yanıyor fanlar yanıyor ama dönmüyor ekran kartında ama bütün kablolar tam oturdu @marvexy
Çift ram yapıp deniyorum tekrar açılıcak mıHocam bios pilini çıkartıp taktım yerine sonra iki diğer ışık söndü bu beyaz ışık yanıyor fanlar yanıyor ama dönmüyor ekran kartında ama bütün kablolar tam oturdu @marvexy
Hocam açıldı şuan ekran
Hocam çift ramde yine aynı sıkıntıyı aldım @marvexyHocam bios pilini çıkartıp taktım yerine sonra iki diğer ışık söndü bu beyaz ışık yanıyor fanlar yanıyor ama dönmüyor ekran kartında ama bütün kablolar tam oturdu @marvexy
Hocam açıldı şuan ekran
Çift ram yapıp deniyorum tekrar açılıcak mı
Tek ram denememde yine açıldı sorun diger ramde olabilir mi dicem daha önce açılıyorduHocam bios pilini çıkartıp taktım yerine sonra iki diğer ışık söndü bu beyaz ışık yanıyor fanlar yanıyor ama dönmüyor ekran kartında ama bütün kablolar tam oturdu @marvexy
Hocam açıldı şuan ekran
Çift ram yapıp deniyorum tekrar açılıcak mı
Hocam çift ramde yine aynı sıkıntıyı aldım @marvexy
Hocam çift tam takınca pc açılmıyor napmam lazımBios pili cıkart sıfarla acılınca cıft ramı tak expo 1 sec ram frekansını ayarla öyle dene bi
Ekler
Son düzenleme: