Link atar mısınız?Drax Apu 32 sistemi b450 ve 2x8gb ram takarak almak istiyorum sizce nasıldır
Sadece csgo LOL valorant tarzı oyun oynayacağım 60fps verse yeter
zaten stok yok ve psu c4Drax Apu 32 sistemi b450 ve 2x8gb ram takarak almak istiyorum sizce nasıldır
Sadece csgo LOL valorant tarzı oyun oynayacağım 60fps verse yeter
Bu özelliklerde Bi pc kendim de toplayabilirim önemli olan nasıl olduğuzaten stok yok ve psu c4
Link atar mısınız?
Ne önerirsinizMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınmaz.
pollux apu pro öneririmDRAX-APU4350 /AMD RYZEN 3 PRO 4350G /8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DRAX-APU4350 /AMD RYZEN 3 PRO 4350G /8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DRAX-APU4350 ITOPYA'da.www.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu özelliklerde Bi PC kendim de toplayabilirim önemli olan nasıl olduğu
Sistemi hatırlamıyordum hocam bilmeden yorum yapmak olmazMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınmaz.
A520 saçma olmuş. Bütçesi yeterse direk B550 alsın ileriye dönük.pollux apu pro öneririm
Pollux APU PRO - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Biraz bekleyin . Ocağı bekleyelim. Pollux 3 APU sisteminin stoklara girmesini bekleyelim.Ne önerirsiniz
Bütçeyi aşıyor maalesef pollyx Apu pro ben de araştırdımpollux apu pro öneririm
Pollux APU PRO - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
teknobiyotikte baya bi apu vardı galiba 4 5 tane onlara da bakınBütçeyi aşıyor maalesef pollyx Apu pro ben de araştırdım
Zaten haziran başlarında almayı düşünüyorumBiraz bekleyin . Ocağı bekleyelim. Pollux 3 APU sisteminin stoklara girmesini bekleyelim.
La o zaman para biriktir belki ekran kartlı da alırsın. Bilmem kaç ay sonra alacağın sistemi niye soruyon? Kim öl kim kala!Zaten haziran başlarında almayı düşünüyorum