nerede satılıyordu? benim de ihtiyacım var.200 liraya TV plus satılıyordu en son, aldım.
nerede satılıyordu? benim de ihtiyacım var.200 liraya TV plus satılıyordu en son, aldım.
| İŞLETİM SİSTEMİ | Google TV™ (Android TV™ OS) ANDROID 14 |
| İŞLEMCİ | Amlogic S905X5M (4 Çekirdekli) |
| Çipset Teknolojisi: | 6nm Yeni Nesil Çipset (Düşük enerji tüketimi ve uzun ömürlü performans sağlar) |
| eMMC FLASH HAFIZA | 32 GB eMMC |
| RAM | 2 GB LPDDR4 RAM |
| VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜK | 4K,1080İ/P,720P,576İ/P,480İ/P |
| USB / PCI-E | 2 X USB Type-C 1 X USB |
| VİDEO DOSYA FORMATI | MK, WMV, MPG, MPEG, MOV, İSO, MP4, RM, JPG |
| HAFIZA TÜRÜ | EMMC FLASH, MİCRO SD |
| VİDEO GİRİŞ/ÇIKIŞ | 6K30 , 4K30 , 1080P60 |
| ETHERNET | 100Mbps |
| SD KART OKUYUCU | VAR |
| DAHİLİ BLUETOOTH | BLUETOOTH 5,0 |
| KABLOSUZ WiFi | DAHİLİ 2.4/5 GHz |
| SES İŞLEME | DOLBY, DTS, VAD, ASRC/ EQ/ DRC |
| HDR/WCG | HDR10/ HLG, DOLBY ATMOS, TCH PRİME |
Bizde 4k TV yok 1080p 60 veriyor sanırım next yerine bunu almalıyım değil mi? Bu markanın güncelleme desteği falan nasıl4k 30 fps cihaz , ama kullanırken öyle donma kasma gibi problemi yok kendim yeni aldım bir kaç gündür kullanıyoruz ben lisans şartım yok ama cihazın işlemci ve fiyatını görünce aldım next pro 2. gen den işlemcisi daha iyi o 4k 60 fps destekliyor bu 30 fps fark o ama bence işlemci önemli o yüzden bunu aldım apk vs kuruluyor o konuda problem yok apk vs ile videoları vs izlicekseniz çoğu 1080p zaten 4k pek bulamazsınızyoutube danda 4k 30fps cok video açtım deneme vs için kasma donma rahatsız edici bir durum yok bilginize.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tv plus ıhtıyacınız yoksa veya kullanmam dersenız 1665 tl olanıda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teknik Özellikler
İŞLETİM SİSTEMİ Google TV™ (Android TV™ OS) ANDROID 14 İŞLEMCİ Amlogic S905X5M (4 Çekirdekli) Çipset Teknolojisi: 6nm Yeni Nesil Çipset (Düşük enerji tüketimi ve uzun ömürlü performans sağlar) eMMC FLASH HAFIZA 32 GB eMMC RAM 2 GB LPDDR4 RAM VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜK 4K,1080İ/P,720P,576İ/P,480İ/P USB / PCI-E 2 X USB Type-C 1 X USB VİDEO DOSYA FORMATI MK, WMV, MPG, MPEG, MOV, İSO, MP4, RM, JPG HAFIZA TÜRÜ EMMC FLASH, MİCRO SD VİDEO GİRİŞ/ÇIKIŞ 6K30 , 4K30 , 1080P60 ETHERNET 100Mbps SD KART OKUYUCU VAR DAHİLİ BLUETOOTH BLUETOOTH 5,0 KABLOSUZ WiFi DAHİLİ 2.4/5 GHz SES İŞLEME DOLBY, DTS, VAD, ASRC/ EQ/ DRC HDR/WCG HDR10/ HLG, DOLBY ATMOS, TCH PRİME
1080p 60 hz destekliyor problem yok güncelleme konusunda bilgim yok ama lisanslı olduğu için gelecektir , ayrıca androıd surum 14 gayet yeterli uzun sure guncelleme almasa bile problemsiz kullanırsınız eskı cıhazım androıd 9 onda da problem olmadan kullanılıyor hala launcher kurarsanız gorselı vs daha guzel olur menulerın bence alın 5 6 sene kafa rahat kullanırsınızBizde 4k TV yok 1080p 60 veriyor sanırım next yerine bunu almalıyım değil mi? Bu markanın güncelleme desteği falan nasıl
İncelemelerde geforce nowda falan başarılı gördüm alacağım muhtemelen ama hepsiburada kuponu kovalıyorum1080p 60 hz destekliyor problem yok güncelleme konusunda bilgim yok ama lisanslı olduğu için gelecektir , ayrıca androıd surum 14 gayet yeterli uzun sure guncelleme almasa bile problemsiz kullanırsınız eskı cıhazım androıd 9 onda da problem olmadan kullanılıyor hala launcher kurarsanız gorselı vs daha guzel olur menulerın bence alın 5 6 sene kafa rahat kullanırsınız
İncelemelerde geforce nowda falan başarılı gördüm alacağım muhtemelen ama hepsiburada kuponu kovalıyorum
forum.sinetech.tr
özellik olarak çok iyi ama 30fps olması alınmaz yapıyor
Sanalkartta troy kart açabileceğimiz bir platform var mı 300 TL indirim yapıyormuş trendyol
bizim box forumu var orayada bakabilirsiniz bende oradan gorup almıstım cıhazı
Öneri - DreamStar Nova2 Satışa Sunuldu.. 1.665 TL Kaçırmayın..!!
Selamlar. Evet arkadaşlar DreamStar Nova2 satışa sunuldu. Altta iki farklı site, iki farklı fiyat var. Görüşlerinizi aşağıya yazarsınız. Dreamstar nova 2. Nesil indirim 1665 tl https://app.hb.biz/uRvm7X7g4TBe Trendyol 1.999 TL Dreamstar Nova 2 | 4K | Yapay Zeka (Bu üründe 12 ay TV+ hediyesi...forum.sinetech.tr
bilgim yok tvplus olan versıyondan mı alacaksınız ?Sanalkartta troy kart açabileceğimiz bir platform var mı 300 TL indirim yapıyormuş trendyol
Emin değilim Tivibu üyeliğini babam yenilediği için kullanmayız muhtemelenbilgim yok tvplus olan versıyondan mı alacaksınız ?
bakın ona göre alırsınız trendyolda troy kampanyası bugün son gün bilginize 2000 tl ye 300 tl veriyorEmin değilim Tivibu üyeliğini babam yenilediği için kullanmayız muhtemelen
KASIMTT100 bunu dener mısın hb geçerliİncelemelerde geforce nowda falan başarılı gördüm alacağım muhtemelen ama hepsiburada kuponu kovalıyorum