❌İndirim Bitti! Dreamstar Nova 2 (12 Ay Premium Üyelik Hediyeli) TV Box 2081₺

4k 30 fps cihaz , ama kullanırken öyle donma kasma gibi problemi yok kendim yeni aldım bir kaç gündür kullanıyoruz ben lisans şartım yok ama cihazın işlemci ve fiyatını görünce aldım next pro 2. gen den işlemcisi daha iyi o 4k 60 fps destekliyor bu 30 fps fark o ama bence işlemci önemli o yüzden bunu aldım apk vs kuruluyor o konuda problem yok apk vs ile videoları vs izlicekseniz çoğu 1080p zaten 4k pek bulamazsınız :) youtube danda 4k 30fps cok video açtım deneme vs için kasma donma rahatsız edici bir durum yok bilginize.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tv plus ıhtıyacınız yoksa veya kullanmam dersenız 1665 tl olanıda var

Teknik Özellikler
İŞLETİM SİSTEMİGoogle TV™ (Android TV™ OS) ANDROID 14
İŞLEMCİAmlogic S905X5M (4 Çekirdekli)
Çipset Teknolojisi:6nm Yeni Nesil Çipset (Düşük enerji tüketimi ve uzun ömürlü performans sağlar)
eMMC FLASH HAFIZA32 GB eMMC
RAM2 GB LPDDR4 RAM
VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜK4K,1080İ/P,720P,576İ/P,480İ/P
USB / PCI-E2 X USB Type-C 1 X USB
VİDEO DOSYA FORMATIMK, WMV, MPG, MPEG, MOV, İSO, MP4, RM, JPG
HAFIZA TÜRÜEMMC FLASH, MİCRO SD
VİDEO GİRİŞ/ÇIKIŞ6K30 , 4K30 , 1080P60
ETHERNET100Mbps
SD KART OKUYUCUVAR
DAHİLİ BLUETOOTHBLUETOOTH 5,0
KABLOSUZ WiFiDAHİLİ 2.4/5 GHz
SES İŞLEMEDOLBY, DTS, VAD, ASRC/ EQ/ DRC
HDR/WCGHDR10/ HLG, DOLBY ATMOS, TCH PRİME

Son düzenleme:
4k 30 fps cihaz , ama kullanırken öyle donma kasma gibi problemi yok kendim yeni aldım bir kaç gündür kullanıyoruz ben lisans şartım yok ama cihazın işlemci ve fiyatını görünce aldım next pro 2. gen den işlemcisi daha iyi o 4k 60 fps destekliyor bu 30 fps fark o ama bence işlemci önemli o yüzden bunu aldım apk vs kuruluyor o konuda problem yok apk vs ile videoları vs izlicekseniz çoğu 1080p zaten 4k pek bulamazsınız :) youtube danda 4k 30fps cok video açtım deneme vs için kasma donma rahatsız edici bir durum yok bilginize.

tv plus ıhtıyacınız yoksa veya kullanmam dersenız 1665 tl olanıda var

Teknik Özellikler

İŞLETİM SİSTEMİGoogle TV™ (Android TV™ OS) ANDROID 14
İŞLEMCİAmlogic S905X5M (4 Çekirdekli)
Çipset Teknolojisi:6nm Yeni Nesil Çipset (Düşük enerji tüketimi ve uzun ömürlü performans sağlar)
eMMC FLASH HAFIZA32 GB eMMC
RAM2 GB LPDDR4 RAM
VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜK4K,1080İ/P,720P,576İ/P,480İ/P
USB / PCI-E2 X USB Type-C 1 X USB
VİDEO DOSYA FORMATIMK, WMV, MPG, MPEG, MOV, İSO, MP4, RM, JPG
HAFIZA TÜRÜEMMC FLASH, MİCRO SD
VİDEO GİRİŞ/ÇIKIŞ6K30 , 4K30 , 1080P60
ETHERNET100Mbps
SD KART OKUYUCUVAR
DAHİLİ BLUETOOTHBLUETOOTH 5,0
KABLOSUZ WiFiDAHİLİ 2.4/5 GHz
SES İŞLEMEDOLBY, DTS, VAD, ASRC/ EQ/ DRC
HDR/WCGHDR10/ HLG, DOLBY ATMOS, TCH PRİME
Bizde 4k TV yok 1080p 60 veriyor sanırım next yerine bunu almalıyım değil mi? Bu markanın güncelleme desteği falan nasıl

Bizde 4k TV yok 1080p 60 veriyor sanırım next yerine bunu almalıyım değil mi? Bu markanın güncelleme desteği falan nasıl
1080p 60 hz destekliyor problem yok güncelleme konusunda bilgim yok ama lisanslı olduğu için gelecektir , ayrıca androıd surum 14 gayet yeterli uzun sure guncelleme almasa bile problemsiz kullanırsınız eskı cıhazım androıd 9 onda da problem olmadan kullanılıyor hala launcher kurarsanız gorselı vs daha guzel olur menulerın bence alın 5 6 sene kafa rahat kullanırsınız

1080p 60 hz destekliyor problem yok güncelleme konusunda bilgim yok ama lisanslı olduğu için gelecektir , ayrıca androıd surum 14 gayet yeterli uzun sure guncelleme almasa bile problemsiz kullanırsınız eskı cıhazım androıd 9 onda da problem olmadan kullanılıyor hala launcher kurarsanız gorselı vs daha guzel olur menulerın bence alın 5 6 sene kafa rahat kullanırsınız
İncelemelerde geforce nowda falan başarılı gördüm alacağım muhtemelen ama hepsiburada kuponu kovalıyorum

İncelemelerde geforce nowda falan başarılı gördüm alacağım muhtemelen ama hepsiburada kuponu kovalıyorum

bizim box forumu var orayada bakabilirsiniz bende oradan gorup almıstım cıhazı

bizim box forumu var orayada bakabilirsiniz bende oradan gorup almıstım cıhazı

Sanalkartta troy kart açabileceğimiz bir platform var mı 300 TL indirim yapıyormuş trendyol

Emin değilim Tivibu üyeliğini babam yenilediği için kullanmayız muhtemelen
bakın ona göre alırsınız trendyolda troy kampanyası bugün son gün bilginize 2000 tl ye 300 tl veriyor

iptv için almayın digitürk 350tl düzgün donmayan iptv 500 tl olmuş önceden en az 3te1 fark ediyordu

Geri