Neler Yeni

❌İndirim Bitti! H96 Max V12 Android Box 406TL

Nerld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Eren
Forum yönetiminin temudan para alması lazim artık. cer çöp ne varsa atıyorlar satılmayan ürünler bu forumda premium muamelesi görüyor. Temu başlıkları engellensin bence artik. Ajazz diye dandik bir markayı bile razer yaptılar burada.
Hadi bu ürüne tamam da Ajazz ne alaka?İnsanlar 800 liraya docklu olmasını geçtim ekranlı docklu mouse+3950 sensör+grip tape alıyorlar Türkiye'de ekranlı docklu mouse yok bile.Keza aula f75 de aynı 70 dolarlık klavye 800 lira.Haliyle inanılmaz bir indirim var niye bu kadar gocundunuz?

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Forum yönetiminin temudan para alması lazim artık. cer çöp ne varsa atıyorlar satılmayan ürünler bu forumda premium muamelesi görüyor. Temu başlıkları engellensin bence artik. Ajazz diye dandik bir markayı bile razer yaptılar burada.
Razer de kullandım Ajazz da. Ajazz iyi marka hocam.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Volkan
Bilmediğiniz işlemcili boxlari almayın çok donuyor böyle cihazlar. Aliexpresten aldığım box 4gb 64 GB zar zor işini görüyor ki baya iiy yorumları vardı. Dq08 8k modeli isteyen YouTube dan bakabilir.

X-LOGAN

80+
1731867904323.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bu arada l1 lisansını da 400 liralık cihaza koyacaklar aynen. :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Unknown
Instagram
Aligoren41
Çöp dediğin ürün türkiyede 3000 bin bandinda başliyor kalite olarakta hicte kalir yani yok. Millet uyguna birsey almaya calisiyor senin zoruna gitmiş belliki razer fanboyu seni

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Ümit
Çöp dediğin ürün türkiyede 3000 bin bandinda başliyor kalite olarakta hicte kalir yani yok. Millet uyguna birsey almaya calisiyor senin zoruna gitmiş belliki razer fanboyu seni
bu forumdan başka kimsenin bilmediği markanın ürünlerine nasıl alırsınız gardaşşş??? zoruma gitti Tabii hepsini ben toplayacağım...şimdi görürsünüz f5 tusunu aldım yanıma nöbet tutuyorum
edit: bu arada ajazz markasını kullanan bazı ünlü isimler videoda

yaman..k

80+ Silver

yaman..k

80+ Silver
710 TL ye 64-4 modeli aldım.

Son düzenleme:
Top Bottom