- En İyi Cevap
- 36
- Reaksiyon skoru
- 11,991
Silsin.merak ettim de bi arkadasim indirdi silmek istemiyo
Silsin.merak ettim de bi arkadasim indirdi silmek istemiyo
İlk kez sizden duydum. HD 3000'e HD 4000 driver ı kurunca bir şey olmuyor mesela ve her şey sorunsuz.Evet. Yanlış sürücü kurmak İşlemciye gereksiz yük bindirme gibi bir sürü sorun çıkartır.
silmiyoSilsin.
Sen sil.silmiyo![]()
Dostum bu program farklı sürücü kurmuyor eski sürücü kuruyor.İlk kez sizden duydum. HD 3000'e HD 4000 driver ı kurunca bir şey olmuyor mesela ve her şey sorunsuz.![]()
ben yuklemedim ztnSen sil.
HD 4000 farklı bir şey.Dostum bu program farklı sürücü kurmuyor eski sürücü kuruyor.![]()
Peki.HD 4000 farklı bir şey.Orijinal Intel den indirilip zorla 3000'e 4000 sürücüsü kurulabiliyor.
![]()
bizzat eski bilgisayarımda kullandım. Bilgisayarı aşırı yavaşlatıyor yanlış sürücüler yüklüyor benden habersiz güncelleştirme vs yapıyor her başlangıçta sa ben burdayım diye pop-up gibi şeyler yapıyor. Hiç önermiyorum. Kullanmayın kullandırtmayınMerhaba driver booster kullanmalimiyim program zaralimi bilgisayarimi yavaslatirmi cevap verirseniz sevinirim
simdi arkadasima senin yazdigini atcam umarim programi silerbizzat eski bilgisayarımda kullandım. Bilgisayarı aşırı yavaşlatıyor yanlış sürücüler yüklüyor benden habersiz güncelleştirme vs yapıyor her başlangıçta sa ben burdayım diye pop-up gibi şeyler yapıyor. Hiç önermiyorum. Kullanmayın kullandırtmayın
arkadasi kullaniyomus 2 yildir hiç sikinti yasamamis banada kullan diyosimdi arkadasima senin yazdigini atcam umarim programi siler![]()
Ha. Haklısın. Yavaşlatıyordu. Ama dediğim olayda olmadı. Hatırladım şimdi.Peki.![]()