DRİVER GÜNCELLEME PROĞRAMI

cankoc

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
74
İyi akşamlar arkadaşlar bana driver güncelleme programı önerir misiniz? birde ekran kartı hariç diğer driverler ( intel support, usb family, cipset vs vs ) driverleri kurmalımıyım sizce bana artıları ne olucak oyunlarda fps ime etki eder mi? güncel veya güncel olmaması sadece sistemsel mi etkiler. Teşekkürler

Driver güncelleme programlarını kullanmayın.

Kendin manuel kur. 3.part programlar ile driver kurmak sağlıklı olmaz

İyi akşamlar arkadaşlar bana driver güncelleme programı önerir misiniz? birde ekran kartı hariç diğer driverler ( intel support, usb family, cipset vs vs ) driverleri kurmalımıyım sizce bana artıları ne olucak oyunlarda fps ime etki eder mi? güncel veya güncel olmaması sadece sistemsel mi etkiler. Teşekkürler
program yerine direk internet sitesinden ndirmeni öneririm. anakart modelini yazıp sonuna driver yazarsan bütün driverları çıkacaktır.

Windows Update.

Driver programları kullanmayın. Manuel olarak kendiniz indirip kurun

Önce windows update kullan. Windows güncelleyecektir. Daha sonra manuel olarak en son sürüm ekran kartı sürücünü indir. Ben bu şekilde yapıyorum.

Kendin kur saçma sapan driverlar kuruyo bazen otomatik driver güncelleme programları

Geri