dediğim yerden indirdin değil mi ? sonra bas üstüne çalıştır gelen pencerenin görüntüsünü bana at söyliyim hangisine basacağınıtamam indirdim internetten
tamamdır ekran kartı driverını güncelledim ama hala lan driver falan güncellenmedi deilmi lan driver falan yazıyo garip garip sonu driver ile biten şeyler yazıyor onları nasıl güncelleyeceğimyok yenisini kurucaksın ya şuanki s-masaüstündeki geforce experience gidecek ama benim dediklerimi yap sorunsuz yaparsın
temiz kurulum yap tikini işaretledinmitamamdır ekran kartı driverını güncelledim ama hala lan driver falan güncellenmedi deilmi lan driver falan yazıyo garip garip sonu driver ile biten şeyler yazıyor onları nasıl güncelleyeceğim
anakart çipsetini güncellemen lazım anakartının modelini markasını öğren.tamamdır ekran kartı driverını güncelledim ama hala lan driver falan güncellenmedi deilmi lan driver falan yazıyo garip garip sonu driver ile biten şeyler yazıyor onları nasıl güncelleyeceğim
evettemiz kurulum yap tikini işaretledinmi
nasıl yapılıyor o işlemtemiz kurulum yap tikini işaretledinmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakart çipsetini güncellemen lazım anakartının modelini markasını öğren.
.evet
nasıl yapılıyor o işlem
CPU Z den öğrenevet
nasıl yapılıyor o işlem
yukardaki sekmelerden karıştır bulursun bende unuttum arayüzünücpu z yi indirdim nerde yazıyor anakartın modeli
faydalı evet HM 370 yazan modeli galiba anakartın hocam şimdi sen en iyisi lenovonun sitesinden kendi pc modelini arat bul ordan bak modeline daha iyi olur sonra bulduğun modelin markası büyük ihtimal lenovo olur sonra arat o anakartı driver yaz lenovonun sitesi çıkarsa bas ordan herşeyini indirip güncelleyebilirsinsanırım anakart bilgileri burda yazıyor şimdi ne yapmam gerek birde bunları güncellemek faydalımı