Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11 şeklinde sormuştum.windows 64x
Post automatically merged:
Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11 şeklinde sormuştum.
Öncelikle güncellemeden önce hali hazırda bilgisayarda hangi sürücünün yüklü olduğunu kontrol et. Eskiyse aşağıdaki adımları uygulayarak en yeni sürücüye geçiş yapabilirsin.
Nvidia'nın sitesi üzerinden ekran kartı modelini ve işletim sistemini girerek gerekli sürücüye ulaşabilirsin.
![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com
Alıntıyı görüntüle
Ardından bu şekilde son sürücüyü ve altında eski sürücüleri sana sunacak.
Alıntıyı görüntüle
"Görüntüle" butonuna basınca seni sürücüyü indireceğin sayfaya atacak.
Alıntıyı görüntüle
İnen dosyayı açtıktan sonra ileri-ileri-ileri şeklinde devam ederek sürücü kurulumunu tamamlayacaksın. Kurulum esnasında ekran kapanıp açılabilir.
Yapabilirsin bir sorun olmaz. Gerekirse eski sürümleri tekrar indirebilirsin zaten.Alıntıyı görüntüle
hocam sürücü tarihi neredeyse aynı fakat sğrğm farklı gözüküyor bir kontrol edermisiniz yinede yapayımmı
böyle kaldı şuan kapa aç fayda yok loldeyim maçta yeniden başlatınca düzelirmi dersiniz??Yapabilirsin bir sorun olmaz. Gerekirse eski sürümleri tekrar indirebilirsin zaten.
Bilemiyorum denemek lazım.böyle kaldı şuan kapa aç fayda yok loldeyim maçta yeniden başlatınca düzelirmi dersiniz??
hocam aygıt yçneticinden girip baktığınmda sürücü olrak hiçbir değişim göremedimBilemiyorum denemek lazım.
O zaman sürücün günceldir. Orda yazan tarihle sitedeki tarih farklı olabiliyor.hocam aygıt yçneticinden girip baktığınmda sürücü olrak hiçbir değişim göremedim