Driver Nasıl Kurulur?

gevitter

80+
Reaksiyon skoru
32
Merhabalar nvdia gefroce 650gt ekran kartının driveri varmı varsa yükleme linki ve nasıl kurup kullanacağımı gösteren bir video veya açıklama atarsanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nvdia geforce gt 650m

Son düzenleme:
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

Öncelikle güncellemeden önce hali hazırda bilgisayarda hangi sürücünün yüklü olduğunu kontrol et. Eskiyse aşağıdaki adımları uygulayarak en yeni sürücüye geçiş yapabilirsin.

Nvidia'nın sitesi üzerinden ekran kartı modelini ve işletim sistemini girerek gerekli sürücüye ulaşabilirsin.

1743704956138.png

Ardından bu şekilde son sürücüyü ve altında eski sürücüleri sana sunacak.
1743705022591.png

"Görüntüle" butonuna basınca seni sürücüyü indireceğin sayfaya atacak.
1743705086999.png

İnen dosyayı açtıktan sonra ileri-ileri-ileri şeklinde devam ederek sürücü kurulumunu tamamlayacaksın. Kurulum esnasında ekran kapanıp açılabilir.

Öncelikle güncellemeden önce hali hazırda bilgisayarda hangi sürücünün yüklü olduğunu kontrol et. Eskiyse aşağıdaki adımları uygulayarak en yeni sürücüye geçiş yapabilirsin.

Nvidia'nın sitesi üzerinden ekran kartı modelini ve işletim sistemini girerek gerekli sürücüye ulaşabilirsin.

Alıntıyı görüntüle

Ardından bu şekilde son sürücüyü ve altında eski sürücüleri sana sunacak.
Alıntıyı görüntüle

"Görüntüle" butonuna basınca seni sürücüyü indireceğin sayfaya atacak.
Alıntıyı görüntüle

İnen dosyayı açtıktan sonra ileri-ileri-ileri şeklinde devam ederek sürücü kurulumunu tamamlayacaksın. Kurulum esnasında ekran kapanıp açılabilir.
göster.PNG

hocam sürücü tarihi neredeyse aynı fakat sğrğm farklı gözüküyor bir kontrol edermisiniz yinede yapayımmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,020
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri