Driver nasıl yüklenir

Xsamew

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
385
Arkadaşlar ben Allah nasip ederse 3 4 aya yeni bilgisayar alıcağım ve daha şimdiden heycanlıyım :) allah herkese nasip eder inşallah gelelim konuya nelerin driveri var anakartın var mı ekran kartının var biliyorum mesela ekran kartının adı xx ise biz googleye xx driver mi yazıcaz tam napıcaz bunların yardımcı programı varmış galiba

google a xx driver yazıcaksın kendi sitesinden modelini seçip indiriceksin bildiğim kadarıyla ekran kartı ve anakartın var sadece bilgisayarı aldığında özellikleriyle beraber konu aç yardımcı olur arkadaşlar görürsem ben de olmaya çalışırım

google a xx driver yazıcaksın kendi sitesinden modelini seçip indiriceksin bildiğim kadarıyla ekran kartı ve anakartın var sadece bilgisayarı aldığında özellikleriyle beraber konu aç yardımcı olur arkadaşlar görürsem ben de olmaya çalışırım
Bu bios güncellemesi exeyi indirip açıyosun pc kapatıyor windows ekranında bir şey dolup açılıyor bildiğim kadarıyla doğru mu

o zaman gelsin o işler kolay kardeşim, sen pc yi al driver yükleme falan basit işler. 1 tane program var hatta onu inidiriyorsun bütün drivlerleri kendisi bulup indiriyor.

o zaman gelsin o işler kolay kardeşim, sen pc yi al driver yükleme falan basit işler. 1 tane program var hatta onu inidiriyorsun bütün drivlerleri kendisi bulup indiriyor.
öyle driver kurmak sakıncalı ve gereksiz
iki driver bulucaksın gerisinide windows güncelleme şeklinde kurucak zaten

öyle driver kurmak sakıncalı ve gereksiz
iki driver bulucaksın gerisinide windows güncelleme şeklinde kurucak zaten
bende hiç kullanmadım zaten de o örneği bilerek verdim yani arkadaş 3-4 ay önceden driver kurma derdinde ya :D en son dert edilecek şey pc alıpta dirver kurmak.

bende hiç kullanmadım zaten de o örneği bilerek verdim yani arkadaş 3-4 ay önceden driver kurma derdinde ya :D en son dert edilecek şey pc alıpta dirver kurmak.
Normalde bu ay alıcaktım herked bekle diyince 3 4 aya kaldı

Normalde bu ay alıcaktım herked bekle diyince 3 4 aya kaldı
şuan da bir stok sorunu var. Parçalar çok pahalı 3-4 ay beklemene gerek yok takip et belki 1-2 aya da stoklar yenilenebilir.

Temiz kurulumdan sonra gerekli sürücüler işletim sisteminiz tarafınca kurulur zaten. Ekran kartı sürücüsünün güncelliğini sitesinden kontrol etseniz yeter. İşletim sisteminin kurmadığı sürücüler olursa da donanım kimliklerini paylaşırsınız, bulunur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,867
Üyeler
186,804
Son üye
essek cocuk
Geri