taksimdayi
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Merhaba arkadaşlar sorun başlıkta. Mavi ekran hatası aldığımda başlıktaki kodu veriyo. Aslında sadece bu sorun yok. Xbox game pass'den birkaç oyun indirmiştim bir sorun olmadı gayet güzel. Ancak neden bilinmez ertesi gün oynamaya çalıştığımda kütüphanede oyunlar gözükmedi. Gaming services diye bi uygulama indir dedi. İndirdim düzelmedi. Sonra xbox'u, gaming services'i Microsoft store'u sil yükle falan filan derken gaming services yüklenmemeye başladı. Sonra bi şekilde yükledim. Ekran kartının sürücüsünü güncelledim. Güncelledikten sonra oyunlar gözüktü diye sevindikten 15sn sonra tekrar gitti. Hamachi'yi kaldırmaya çalıştım. Kaldırılıyor dedi 5dk bekledi kalkmadı. Geforce experience'i açmaya çalıştığımda açılıyo ama sadece siyah ekran üstünde geforce experience yazıyo. Power shell ile gaming services'i kaldırıp yükledim olmadı. Cmd'den sfc/scannow yaptım düzelmedi. Yeniden başlatırken 5dk falan bekliyo sonra mavi ekran verip başlatıyo. Xbox'taki oyunlar yer kaplamasına rağmen kütüphanede gözükmüyo. Lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi?
Bu arada söylemeyi unuttum, ntoskrnl.exe dump dosyasında böyle bi dosya geçiyo hataya sebep olan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada söylemeyi unuttum, ntoskrnl.exe dump dosyasında böyle bi dosya geçiyo hataya sebep olan.
Son düzenleme: